Hirdetés
-
GAMEPOD
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Na végre sikerült, a második nekifutás már csak meghozta az eredményét
Szóval a tűzfalat kikapcsoltam (eset), de semmi. Erre nézem, hogy továbbra is "tűzfal védi" felirat van a kapcsolatnál. Nézem, hát nem a h.lye windows tűzfal? Kikapcsoltam, de még mindig semmi.
Ekkor átállítottam a routerben az advanced fülnél routerről gateway-re. Ekkor se működött.
Ezután a firewall-nál disabled és lőn csoda működött. Ez így jó? Természetesen a eset most vissza van kapcsolva.A wireless meg nem igazán tudom mitől javult meg, mert akár mit állítottam nem akart működni, a pda-m nem látta. Mérgemben kikapcsoltam a securitynál és működött. Természetesen ezután visszakapcsoltam, beállítottam egy jelszót és működik. Annyit látok, hogy a wireless/basic settingsben az ssid enabled-re van állítva, pedig valahol azt olvastam, hogy nem kellene.
Ja és firmware-t is frissítettem, mert v4.30.7-es volt, most v4.30.13 van rajta. Nem tudom érdemes-e tomatot vagy hasonlót feltennem vagy nem érdekes annyira?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Ukrajnai háború
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Programozás topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest