Hirdetés
-
GAMEPOD
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssppiikkee
tag
Üdv!
Kérdésem lenne! Eddig volt egy TP-Link router-em amivel 3 házzal arrébbi szomszédnak küldtem wifin a netet, és ő stabilan 2-es erősséggel fogta nem is volt gond, de elromlott a router, és vettem egy ilyen WRT54GL-es routert viszont ugyan azokkal az antennákkal, ezzel a routerral nagyon minimális net jut el a szomszédig... ha hazajövök és wifin csatlakozok a telefonommal, akkor meg nála meg is szakad... Pedig direkt azért vettem ilyen router-t mert 2 antennás, és akkor a padláson lévő wifi antennával megy a szomszédnak a jel, meg a házba a szobába marad a másik belső antenna, de csak a gond van...
Mikor vettem akkor ddwrt szoftver volt rajta, azzal nagyon rossz volt, szinte használhatatlan, tettem rá tomato-t a legujabbat, ezzel jobb már egy kicsit, de igy se nagyon van jel a szomszédba...
Mostmár tanácstalan vagyok, valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 8 45MM
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest