Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Reggie0 #27731 üzenetére
A ragasztó után semmi trutyi nem marad és vakarni sem kell!
Nagyon könnyen lejön.Épp hogy berakod a viz alá 2-3x áttörlöd tenyérrel és már ott sincs.Azután szoktam szappanozni, hogy ne legyen zsiros és már kész is.És többször is tudod használni,nem kell minden nyomtatás előtt ragasztózni.Hajlakkal próbáltam nekem nem jön be!Büdös,1x használható és sokkal nehezebben jön le mint a ragasztó stift és drágább is.
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz
Reggie0 #27731 üzenetére
Vizes szivaccsal szépen szét lehet úgy teríteni, hogy éppen csak legyen rajta. Vízben oldódó. Én mondjuk a kék színűt preferálom, ami nedvesen színes, úgy takarításkor is látszik, hogy van-e még rajta.
A hajlakkot viszont a gépnél, gépbe fújni nem jó ötlet, Szépen rárakódik mindenre és nem könnyű letakarítani sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Direct One (műholdas és online TV)
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Tkomos box más szolgáltató netjén.
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel