Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
válasz
Kuruzsló #6858 üzenetére
Dugulás/heat creep+dugulás/elakadás bármikor a nyomtatás folyamán előjöhet, nincs időhöz kötve.
Nálam pl régen a gyakori retract okozott "dugulást" (a modell tulajdonsága volt, hogy szapora, sűrű retract kellett)
Kulu22 felvetése megfontolandó.
Ha jól látom, valami MK8 hotended van, annó az aneton én szívtam vele sokat, míg normális heatbreaket és bele normális teflon csövet nem sikerült összehalásznom, addig feszt előfordult dugulás.
Amúgy mikor eléred a "csak kattog fázist" húzd ki a filamentet és nézd meg a nozzli felőli végét - régen nekem ilyenkor ott egy kis dugószerű, megvastagodott képződmény alakult ki, és akkor le is kattogott mindig, mert azt már nem bírta a motor áttolni, nem volt elég képlékeny az anyag a dugós résznél)
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel