Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ranger99
csendes tag
válasz
Reggie0 #38509 üzenetére
Sziasztok!
Egy ideje szemezgetek ezzel (igazából első eszközöm lenne, próbálgatásnak, tanulásnak), és közben a nem EU-s oldalukon megtaláltam kicsit olcsóbban, 94 dollárért, ahonnan szintén lehet EU raktárból kérni.
Később megtaláltam ugyanezt csomagban, ahol adnak hozzá műgyantát is, küldtem magamnak 5%-os kupont, így 120 dollár lenne a vége. Kerestem, hogy 500 grammos vagy 1000 grammos kiszerelésű, amit adnak hozzá, de nem találtam meg sehol a leírásban. Árulják külön is, ott 1000 grammos, de az ahhoz tartozó képen 500 gramm van.
Írtam a supportnak, hogy akkor most mi a helyzet, visszaküldték a táblázatot a paraméterekkel, gondolom a gép és a csomagolás tömegéből kellett volna kimatekozzam a választ. Erre közöltem nekik, hogy tök jó, de a másik linken gyanta nélkül is ugyanezek a tömegadatok szerepelnek. Erre megkaptam az aktuális promóciókat listázó oldal linkjét. Itt feladtam a velük való levelezést.
És a fenti mese után: esetleg aki rendelt ilyet most vagy már korábban, tudna róla infót mondani, hogy mekkora kiszerelésű gyantát adnak hozzá?
Kb. 9400 Ft-ra jönne ki, ami ha 1000 grammos, akkor az nem lenne olyan rossz azok alapján, amiket máshol láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- eBay
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel