Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomika75
tag
Na megérkezett a csere filament ( Filanora fehér). Gondoltam kipróbálom, a 3ik réteg után kattog az extruder, kihagy a filament. Megcsináltam a hideg húzást, extruder kitakarít, 3ik rétegtől kattogás, kihagy a filament.
Nekiugrottam mint nimfomán a vibrátornak, újra hideg húzás, filament beletörik, PTFE cső ki, így hideghúztam- gombóc kijött- belenéztem szép tiszta sehol egy filament darabka. PTFE vissza, hotend újra beállítva, Pinda újra beállítva( természetesen úgy szét kell feszíteni a tartóját, hogy már recseg mire megmozdul. Na ez tuti nem fog csúszkálni!) Extruder szétszed-kitakarít ( lassan csukott szemmel szétszedem és összerakom) Z újra kalibrálva mindkét lappal. Most pedig nyomtat......Prusa Galaxy-val próbálom ki, hogy legyen viszonyítási alap egyenlőre kifogástalan.
Mikor a Filanorás emberrel beszéltem azt mondta kipróbálták és gyönyörűen lehet azzal nyomtatni amit visszaküldtem. Annyit még mondott, hogy ők 210/60-on nyomtatják. Megnéztem az én beállításomat: első réteg 215 majd 210. Igazából sikerült Prusa beállításokkal generálnom Filanora beállításokat( hülye vagy fiam!)
Ha lejár a nyomtatás lehet kipróbálom ismét a fehéret, kicsit ronyózok mert ma már nem lesz idegrendszerem újra szétszedni semmit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- HP notebook topic
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával