Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
konkav
csendes tag
Volt nekem az a "vállas" nyomtatás problémám (ez). Amivel azóta próbálkoztam: a tárgy egyik oldalát 3mm-rel megnyújtottam, azon ötlettel vezérelve, hogy túl vékony a fal (ami szeletelve így néz ki). A +3mm miatt ott biztosan elég vastag lett a fal, és javult is valamelyest a helyzet, de a "váll" még így sem tűnt el.
Tegnap gondoltam egyet, és nyomtattam egy jóval nagyobb tárgyat, ami ugyan úgy duplo-kompatibilis, csak jóval nagyobb, 5*3 "köröcske" van rajta, valamint 6 fallal nyomtattam. És ez is "vállas" lett, és pont ugyan úgy az első olyan rétegnél, ahol már nem a "köröcskéket és pöcköket" nyomtatja. A 6 fallal az volt az ötletem, hogy így nem tudja elhúzni a kevés fal (régebben 2-3 fallal próbálkoztam).
Szerintem lassan feladom. Nem tudom, mi más próbálhatnék még ki. (Egyébként nekem sokat mond, hogy @Saccco sem nyilatkozott, pedig abban reménykedtem, hogy kiránt majd valami megoldást a kalapból).
De ha valakinek lenne még ötlete, ne tartsa magában
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel