Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
válasz
Grave_444 #114327 üzenetére
A tápot nem tudom milyen márkájú és mekkora teljesítményű, ahhoz le kell vennem a háznak az oldalát.
Mekkora teljesítményű táp kellene az Rx 580-hoz. A jelenlegi kártya helyén elfér vajon az új , nem tudom mekkora méretbeli különbségek vannak a két kártya között. A linkedet megnézve nem gondoltam, hogy ekkora a különbség. Azt hiszem döntöttem is.[ Szerkesztve ]
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Fiam jelenlegi gépében - I5 4460, ASUS Gtx 750 Ti 2 Gb, 8 GB memória, - szeretnék videó kártyát cserélni. A keret 60.000 Ft körüli.
Először egy Gtx 1050 Ti-re gondoltam 4 Gb memóriával, de én is megláttam ezt az [link]Alza.hu honlapon található akciós kártyát 62.490 Ft-ért és elbizonytalanodtam. Lehet, hogy ez jobban megérné? Árban szinte ugyan azok, teljesítményben nem tudom mekkora különbség lenne a két kártya között, azt pedig végképp nem, hogy a jelenlegihez képest mekkora lenne az ugrás, nem igazán értek hozzá.
Tőlem hozzáértőbbek válaszait várnám.
A játékok amivel használná: PUBG, Forza Horizon 4, Fortnite, Destiny 2, Fifa 18, stb.Előre is köszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
madagaszkar
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy GTX 750 Ti 2 GB kártyához elegendő egy I3 4440-es proci?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Steam topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...