Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy 55-ös TV-t vásárolni, de túl sok az input, adat, teszt és megakadtam
Az első terv ez Samsung Q60T volt, de láttam MM-ben egy LG Nano 813-at és ott nagyon szépnek tűnt a képe - a tesztek viszont azt mondják, nincs fekete és HDR.
Illetve lenne lehetőség egy használt Sony XF9005-re, kb. hasonló árban. Annak brutál képe volt MM-ben, de a 2018-as modell és az androidról írtak miatt fázom kissé tőle...
Képbe került még a Q80T, de az már kisség az ingerküszöb felett van
Köszönöm!
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagyon furi kérdésem lesz, de hátha tudja valaki
A Samsung Q60T/Q80T appok között megtalálható az NFL GamePass?
Köszönöm!
-
Paadoxon
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit off a kérdés, de érdekelnének a gyakorlati tapasztalatok. 55"-ös TV-t szeretnék a falra feltenni. Elég a "standard" ~2.5cm-es tartó vagy érdemes nagyobbat venni (láttam ~5 cm mélységűt), amitől jobban eláll a faltól. Samsung, elvileg minden kábel oldalra néz, de lesz benne HDD is, ami elég sűrűn ki-bemozog (gyerekmesék jönnek-mennek ) és jó lenne nem gumiemberként próbálkozni eme tevékenységgel.Thx!
-
Paadoxon
csendes tag
válasz Aleks782 #51457 üzenetére
Hello!
Pár napos tapasztalat: kb. 20 kg dobozostul, de átfogni nem tudod (pedig nekem elég hosszú a fesztávom ). Én fektetve hoztam haza, igaz kb. 7 km, óvatosan menve. Egyedül max a rövid oldalra felállítva tudod mozgatni, liftbe se fér be máshogy. Kibontani/kiszedni már megoldható egyedül, de pl. falra feltenni már nem ajánlott
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Monitor hiba topik
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.