Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
1. Mennyi az a maximum ár amennyit szánsz rá?
kb 50 ezer
2. Mekkora SSD-re van szükség?
A Home Assistrant és HAOS vigan elfut 70-90GB-on igy 128-256GB méretben gondolkodom
3. Asztali gép vagy laptop, SATA3 vagy mSata vagy M.2 a csatlakozó?
Mini PC amiben M.2 és SATAIII csatlakozó van. Nekem fontos lenne, a minél kevesebb hő termelődése. Sajnos nem tudom melyik termel több hőt írás közben: SataIII vagy M.2.
4. Pontosan milyen (alaplap/laptop) lesz használva az SSD? (Pontos linket kérünk a gyártó oldalán)
KInai gyártó N100-as Alder Lake CPU-val. Pl Itt van egy forgalmazója
5. Hány év garanciával rendelkezzen az SSD? (3/5/10 ? Kérünk NE azt írd, hogy minél több, hanem döntsd el, mert kapcsolatban van az SSD-re szánt összeggel!)
2év
6. Átlagos, vagy professzionális felhasználásra kell-e az SSD?
A Home Assistant (okosotthon vezérlő sajnos mindent naplóz. Igy folyamatos írásra van szüksége. Eddig a Samsung EVO vagy enterprise sorozatokat nézegettem... Az EVO is szóba jöhetne?
7. Csak új vagy használt is szóba jöhet?
újat szeretnékKöszönöm.
-
Galahed
senior tag
Sziasztok!
Végigolvastam az összefoglalót, a hozzászólásokban rákerestem a szóbajöhető tipusokra, de nem tudok érdemben dönteni, révén nem értek hozzá...(de legalább jó támpontot adott, hogy kb milyen irányba keresgéljek)
Amihez kellene: iMac 2011 mid 21.5"
Jelenleg elfoglalt terület a HDD-n: 110GB, ami sokkal nem lesz nagyobb, mivel NAS-on tárolom az adatokat, fényképeket. Ezért 1 kivétellel a 240-256GB SDD-ket nézegetem.
Átlagos otthoni felhasználásrakell, parallelel WIN7 fut még rajta. Internet, képfeldolgozás, webfejlesztés stb)
A rendelkezésre álló pénzösszeg kb 30-40ezer forint, a lentebb felsorolt tipusok beleférnek:
Szerintetek ezek közül melyi lenne jó vétel? (az árakat csak tájékoztatásul irtam, nem az alapján szeretnék választani.)
Tapasztalt emberkék véleményét várnám, hogy jól tudjak dönteni. (vagy nem mellényúlni..) persze ezekkel kb "egyenrangú" tipust is szivesen vennék- meghallgatnék, ha elsiklottam volna felette...1. 256GB Samsung 850 PRO 40.890 Ft
2 .250GB Samsung 850 EVO 31.290 Ft
3. 240GB ADATA SX930 XPG 30.890 Ft
4. 525GB Crucial MX300 39.190 FtNéztem még GoodRam-ot, Kingston-t de amelyik tetszik az jelenleg nem elérhető...
Előre is köszönöm.
-
Galahed
senior tag
Sziasztok.
A héten kellene vennem egy 256 -ost, vagy 512-est (+ - néhány GB értelemszerüen) SSD-t
Az ár nagyjából mindegy, otthonra kellene egy iMAC-be, a HDD helyett. (tehát nem nagyvállalati igénybevételre )
Szóval szerintetek melyik irányba nézelődjem, ha mondjuk a 256GB- os kategória elég lenne? Vagy 512-ben?
(gyorsaság, hosszú élettartam, garancia a főbb elvárás vele szemben)
Persze magamtól is tudok guglizni, de pl kinéztem egy Samsung 850 PRO-t 69ezerért, az jó vételnek számit-e ? Vagy inkább Sandisk-et / Kingstonet stb stb preferáljam?
Köszi a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Videoteszt Milyen SSD-t vegyek?
- Videoteszt Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.