Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
Patice #99733 üzenetére
Volt abból a fehér 1043-ból régen nekem, meg volt a V3 fekete verzió is. Azt hiszem azzal még próbálkoztam OpenWRT használattal is. Igazából az is megfordult a fejemben, hogy arra a 841N-re kéne rakni másik szoftvert és megemelni a rádiós sugárzást, ha lehet persze. Nem vagyok egyáltalán képben ezzel a dologgal, de megpróbálnám. Az tart vissza leginkább hogy muter 65, fater 72 éves, egy szót nem beszélnek idegen nyelven, és a pc-t, telefont is csak a saját, megszokott be és kikapcsolási módjukon használják. Volt hogy a windows hónapokon keresztül dobált valami egyszerű üzenetet, ami még ráadásul magyarul is volt, de ők féltek rákattintani, megnyitni, ezért mindig bezárták.
Szóval ha az OpenWRT elkezd vacakolni, én 500km távolságról nem tudok segíteni nekik, ott maradnak net nélkül. Ennek az idegeskedésnek nem teszem ki őket. Régi emlékeim szerint ha a wifi területi beállítást valami japan2-re állítottam, erősebb volt a jel. Még egy próbát ez is megérhet
Végső esetben viszek egy 741N-t és összehozok valahogy egy WDS-t, talán meg tudom csinálniVagy egy jelismétlőt, ha az működne. De valahogy szimpatikusabb lenne egy erősebb wifis router, mint plusz újabb eszközöket használni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nők, nőügyek (18+)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
- Samsung UE65DU7172+1 év biztositás. euronics vásárlás.
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- ibasso DC Elite
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
- Xiaomi 13T Pro 12/512 DS Black
- Pentium D925 3Ghz CPU + cooler
- i7-9700K + ASUS Prime Z390-A + Corsair VENGEANCE LPX 32GB DDR4 3000MHz + TX50E Wi-Fi 6 összeállítás
- Keychron K10 Pro magyar mechanikus billentyűzet - WIN és MAC - Bluetooth és kábel
- Apple Watch 7 / 45mm, stainless steel graphite, cellular, szép állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest