Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz Patice #99733 üzenetére

    Volt abból a fehér 1043-ból régen nekem, meg volt a V3 fekete verzió is. Azt hiszem azzal még próbálkoztam OpenWRT használattal is. Igazából az is megfordult a fejemben, hogy arra a 841N-re kéne rakni másik szoftvert és megemelni a rádiós sugárzást, ha lehet persze. Nem vagyok egyáltalán képben ezzel a dologgal, de megpróbálnám. Az tart vissza leginkább hogy muter 65, fater 72 éves, egy szót nem beszélnek idegen nyelven, és a pc-t, telefont is csak a saját, megszokott be és kikapcsolási módjukon használják. Volt hogy a windows hónapokon keresztül dobált valami egyszerű üzenetet, ami még ráadásul magyarul is volt, de ők féltek rákattintani, megnyitni, ezért mindig bezárták.
    Szóval ha az OpenWRT elkezd vacakolni, én 500km távolságról nem tudok segíteni nekik, ott maradnak net nélkül. Ennek az idegeskedésnek nem teszem ki őket. Régi emlékeim szerint ha a wifi területi beállítást valami japan2-re állítottam, erősebb volt a jel. Még egy próbát ez is megérhet :)
    Végső esetben viszek egy 741N-t és összehozok valahogy egy WDS-t, talán meg tudom csinálni :B Vagy egy jelismétlőt, ha az működne. De valahogy szimpatikusabb lenne egy erősebb wifis router, mint plusz újabb eszközöket használni.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák