Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
F4-3200C15D-32GTZR
Ilyen ramot rendeltem Alzarol 213 euro.
Jól tudom hogy ez B-die? -
Garsza
veterán
Kicsit beleástam magam a keresgélésbe, F4-3200C15D-32GTZR erre esett a választásom. Viszont pontosan ugya ez a típus nem szerepel az alaplapom VQL listájában, az R betű nélkül a végén. Jól gondolom hogy ez az R csak a kinézetét jelöli a moduloknak? bből következtettem
-
Garsza
veterán
Helló! Tanácsot szeretnék. Van mostanság vagy a közeljövőben értelme a 32GB ramnak? Játékra és netezésre használva a gépet.
Eladtam a a 16GB 3333MHz ramom. És gondoltam veszek helyete 32GB de elég drágák.
Az volna kérdésem mivel járnék jobban ha 32GB veszek ugyan olyan sebességűt, vagy 16GB nagyobb sebességűt. -
Garsza
veterán
Helló! Tudna nekem ajánlani valaki 2x16GB DDR4 ramot Samsung B-die csipvel.
Minél olcsóbat persze. használt is lehet. Aprón nem találok a B-die finder segítségével. -
Garsza
veterán
G.Skill Trident Z DDR4 2x8GB (16GB) 3866Mhz CL18
CORSAIR VENGEANCE 16GB RGB(2*8GB) kit CMR16GX4M2C3600C18
Helló! Melyik volna jobb választás azonos áron. Szeretnék egy kicsit RAM tuningal foglalkozni.
Elméletileg mindkettó Samsung csipes.
Nekem a Corsair szimpatikusabb. -
Garsza
veterán
Helló! Jelenleg Corsair LP 2x8GB 3333MHz C16 ramom van. Asus ROG Strix Z390-F Gaming alaplapban.
Gondolkodom hogy veszek még, hozzá vagy 1db 8GB modult, akkor az ha jól tudom triple chenelben működne.
De mi van, akkor ha 2db modult vszek még hozzá? Ugye akkor 4x8GB volna. Nől a sávszélesség úgy is?
Meg mért van az hogy ezt a ramot cmk16gx4m2c3333c nem kapni már sehol? -
Garsza
veterán
Tudnátok nekem ajánlani 2000+MHz LP Ramot 2x8GB.
A configomban nem fér el magas hűtőbordás. A configom az aláírásomban. -
Garsza
veterán
Nekem esetleg tud tanácsot adni valaki?
-
Garsza
veterán
Helló!
Segítséget szeretnék kérni. Szeretném a PC -m memóriáját bővíteni (config az aláírásomban).
Jelenleg ilyen RAM -om van CMZ8GX3M2A1600C9
Mivel járnék jobban ha vennék mellé még két ilyet de LP -t mert ebből másik kettő nem fér el a CPU hűtő alatt.
Vagy inkáb ezeket adjam el és vegyek 16GB kitet?
Ha igen akkor abból melyiket vegyem?
Ezt CML16GX3M2A1600C9
vagy ezt CML16GX3M2A1600C10
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- Jövedelem
- Háztartási gépek
- Plazma TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest