Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz Csápájev #43244 üzenetére
Szia!
Látom kínlódsz egy ideje, akárcsak én kínlódtam, ha jót akarsz azt a Fury Kitet is kerülöd, Hynix csipes, és az is valószínű, hogy se a lapod, se a procid nem fogja szeretni, ahogyan a GSkill Ripjaws-okkal is valszeg az a baj, hogy Hynix csipesek.
Én tudom, ezen már végigmentem anno, akkor egy Samsung B-Die os Predator kit váltotta a GSkill-eket, na azt rommá lehetett tuningolni. Aztán lett ez a Fury kit, mert 2x16Gb-ra váltottam, ha visszaolvasol 1-2 hónapja még én rágtam tövig a körmöm itt a topicban miattuk.Kerüld a Hynix csipes ramokat AMD konfigba, bár néha nehéz kideríteni melyikben mi van. A Fury-ban meg a Ripjaws-ban 90% hogy az.
Vegyél egy Corsair Vengeance Kit-et, Micron E-Die csipesek többnyire, az azonnal tudta nálam az XMP profilt stabilan, 3733Mhz-en fut most CL16-on, és a subtiming-okon is sikerült faragni.
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
Új hozzászólás Aktív témák
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Újszerű - ASUS Prime B360M-A LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Home BIOSba integrált termékkulcs
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Beszámítás! Gigabyte Z590 Vision G 1200 DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest