Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
Melyik a rizikósabb egy használt dlp vagy 3lcd?
-
Koczó93
őstag
Ha nem szeretnék nagy mozit és a sötétítést meg tudom oldani 1600lm elég lehet? Egy epson emp tw680-at néztem mivel ez 16:9 és 720p.
[ Szerkesztve ]
-
Koczó93
őstag
válasz cinemazealot #33134 üzenetére
Igen a használt készülékeknek mindig van buktatója sajnos. Ez sajnos benne van.
Bocsi azt nem írtam hogy ennyi lenne a vetítési távolság. A sötétítést meg tudom oldani. Jelenleg csak úgy tudunk vetíteni ha a kanapét átrakjuk a szoba másik falára és így van egy nagyobb fehér falfelületünk. Ez nem járható út tartósan Ha a kanapé az eredeti helyén van és mondjuk valamikor fölé kerülne a projektor kellene egy vászon mivel a szembe levő fal közepén van egy ajtó.[ Szerkesztve ]
-
Koczó93
őstag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok ebben a témában. Nem vagyunk nagy filmezősök, konkrétan tévénk sincs Heti 1 max 2 filmet megnézünk a notebookon(12"). Tesómtól kölcsön kaptam egy régi projektort(Toshiba TDP-s8). Így azért egész más filmezni annak ellenére hogy egy régi, elavult gép Gondoltam rá hogy idővel beruháznék egyre én is. Kicsi a lakás, kb 270cm állna rendelkezésre a vetítésre. Nincsenek nagy igényeim, és használt projektorban gondolkodnék. Mivel nagyon keveset használnánk jó pár évet elmenne az izzó. Milyen gépet ajánlotok, mire kell figyelni? DLP,LCD? Gondoltam hogy azért legyen legalább 1024x768 a felbontás. Egy ismerős azt ajánlotta hogy legalább 2000-2200 lumenes legyen. kb milyen áron lehet hozzájutni egy elfogadható projektorhoz? Persze az elfogadható szubjektív De gondolom valahol mindenki elekzdte, és nem milliós eszközöket vásárolt
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest