Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kezdő vagyok, szeretnék projektort vásárolni, tudnátok segíteni?
Természetesen! Mindenképp olvasd végig ezt az összefoglalót és ha úgy érzed, hogy nem kapod meg a válaszod, akkor tedd fel a kérdésed nyugodtan!
Ami mindenképp fontos lesz tudnunk ahhoz, hogy segítsünk:
- mire szeretnéd használni a projektort (pl.: házimozi, iskolai célok, prezentációk, csak videó, főleg állóképek (bemutatók)),
- mire szeretnél vetíteni,
- mekkora méretű képet szeretnél vetíteni, illetve milyen távolságból néznéd azt,
- mekkora a szoba,
- van-e korlátozás arra, hogy hol helyeznéd el a projektort (plafonról, vagy asztalról esetleg a szoba másik végéből szeretnél egy polcról vetíteni),
- mennyit szeretnél rá költeni (cég esetén ha kell számla, akkor nettó vagy bruttó árról beszélünk-e?),
- mennyire világos/sötét a szoba/terem/iroda.
A topik általánosságban foglalkozik mindenféle vetítővel és ahhoz kapcsolódó kiegészítőkkel és megoldásokkal (üzleti, low budget projektorok, falra vetítés stb.).
Kínai olcsó projektorok kapcsán: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdenis
tag
Pioneer pdp lx5090h-ról olvastam , hogy tud 72hz-t , valahol még 100-at is irnak... Gépre kötve ezt hogyan lehetne előhozni, mert csak 60 amit enged windowsban?
-
sirdenis
tag
Egy BenQ MW811ST short throw projektor mennyit érhet manapság a használtpiacon?
-
sirdenis
tag
Találtam egy Panasonic PT-AE2000U-t ami még sosem volt használva. 150-ért megéri megvenni, vagy inkább vmi frissebb modell után nézzek?
-
sirdenis
tag
Az mennyire valós adat , hogy az epson tw5210-nek dupla akkora a kontrasztjaa gyártó oldalán, mint a tw5200-nak. Ez mekkora difi a valóságban? Miben különböznek mèg?
-
sirdenis
tag
Nem tudták helyrehozni a pb62g-t focusprobléma miatt, ezért levásárolhatom . Mi az ami megérné most az edigitalnál? 3LCD lehet jobb lenne , mert elég RBE érzékeny vagyok.
-
sirdenis
tag
válasz sirdenis #26872 üzenetére
Bevittem hivatalos LG márkaszervizbe Szegeden a pb62g-t. Focushibával (teteje éles, alja nem annyira) meg azzal , hogy oldalra is ontja a fényt amit előző hsz-ben lefotóztam és azt mondta , hogy ezek ilyenek és még benne van a határértékben (ami 1 méteres képátlon 4cm vagy mm, lényeg az , hogy nemértek hozzá) , de ha akarom, kicseréli az optikát, de lehet , hogy rosszabb lesz. Szervíz után rosszabb lesz. Ez aztán a garancia . Közben meg avs-en van fönt leírás hogy 4 csavart kell tekerni , hogy egyenesen, középen álljon és akkor nem lesznek homályos szélek, élek. Mondtam próbálja meg. Gondoltam megosztom ezt veletek. Esetleg ha ajánlanátok embert aki meg tudná csinálni akkor megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
-
sirdenis
tag
válasz cinemazealot #26873 üzenetére
Eddig is láttam, csak azt hittem, ez ilyen. Ahogy most itt Rick4 írt erről gondoltam mégsem oké a dolog. Mindegy van még rá gari csak kiváncsi voltam , hogy ez hiba e vagy sem. Nem volt még szervízben.
[ Szerkesztve ]
-
sirdenis
tag
Pg62g-n nekem elég zavaró a szivarvány. Sok projektornál irják , h hány hz-en a leggyorsabba színkerék. Na mármost ez egy ledes gép színkerék nélkül. Ezen érdemes a hz-ekkel babrálni , h kisebb legyen az RBE, vagy teljenen hatástalan rá? Esteleg vki aki váltott pg70-ről nagyobb ledes LG-re ,tudna nyilatkozni , hogy ott van e javuslás e téren? Játékok alatt nem zavaró, csak filmeknél , főleg a sötét jeleneteknél és fáraszt nagyon.
-
sirdenis
tag
válasz lajthabalazs #19460 üzenetére
Nem tudom sajna. Én is ezután kutatok , hogy lehetne összehozni , hogy vezeték nélkül továbbítsak jelet azztali gépről.
-
sirdenis
tag
válasz lajthabalazs #19456 üzenetére
Megkérdeztem közben a LG supportot és csak ahhoz kell ,h a Widi működjön. Ez a WIDI nem egy felhasználóbarát szabvány... Miért nem lehet úgy megcsinálni ,h a dedikált vga dolgozik az intel igp meg küldené a képet widivel?
-
sirdenis
tag
Van egy LG egy pb62g projektorom és a dobozában volt egy AN-WF100 típusú wifi adapter, ami nem tudom mire jó. Hiába csatlakoztatom a projektorhoz nem történik semmi. Vkienk vmi ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
sirdenis
tag
lg pb62g mennyezetre fogatásra mit tudnátok ajánlani?
-
sirdenis
tag
Vettem egy p62g-t. Olyan gondom van vele , h vagy a bal felső sarok tiszta focusnál vagy a jobb alsó. Olvastam , h vannak ilyen gyári hibásak és gyanítom én pont ezt fogtam ki, Ezzel akkor vissza is vihetem gariztatni vagy így jártam?
-
sirdenis
tag
válasz kruplishal #15551 üzenetére
100k+os vászon a kis lg pb62g mellé sok lenne. Remélem nem lőttem mellé nagyon vele és kezdő projinak jó lesz. Gipszkartonon gondolkoztam , de ez a megoldás simábbnak tűnik , mert nem kell a hézagokat se glettelni.
-
sirdenis
tag
Cserélt itt már, valaki dmd chipet optoma hd600x-ben? Nehéz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Idő előtt kiderült, hogy készül egy új Terminator játék
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest