Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cinemazealot

addikt

válasz Alabástrom #53758 üzenetére

és BIGi75 + Dorian

Én is sokat törpöltem a kategóriákon, és nyilván mivel elég sok összetevőtől függ a minőség, millió részre lehetne bontani még az eshetőségeket, viszont azt senki nem fogja végigolvasni. Az esetek többségében még ma sem olvassa el az ide tévedő érdeklődő a topic összefoglalót, pedig ha elolvasná, simán lehet, hogy máris választ kapna a kérdéseire, vagy ha az ott feltett kérdésekre adott válaszaival nyitna, akkor is hamarabb kapna a tapasztaltabbaktól kielégítő tájékoztatást.

Természetesen a megfelelően jó gép (legyen az egy jobban sikerült belépő vagy egy jó áron beszerzett minőségi veterán) megléte, ha már eleve sötétebb árnyalatú (de legalábbis kevésbé fényvisszaverő) a környezet, sokkal kedvezőbb útravaló azoknak, akik most kezdenek vetíteni. Viszont itt mindkét szituról elmondható, hogy "jobb fajta használt jó áron, relatíve ideális környezetben". Egyúttal ez az, ami az ársávot is szélesíti, hiszen egy belépő 80-ért csak 80 ezerbe kerül, ha amúgy a környezetre már nem kell áldozni. Egy veterán vászonnal viszont kerülhet 700-ba (vagy akár többe) is, ami hasonló(an nem tök sötét) környezetben nem biztos, hogy annyival többet ér, mint az iménti "jobb" belépő. Ugyanakkor mindkettő jobb, mint bármilyen gép egy tök fehér nappaliban. Ha viszont a környezet tök sötét, az már a 7. kategória.

A környezet sulykolása pedig nem véletlen. Pont az elmúlt napok beszélgetése támasztja ezt alá. De mint mondtam, bátran hozzatok létre további kategóriákat is, én csak berúgtam a motort. :)

Új hozzászólás Aktív témák