Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
AstraCDX
senior tag
OK.
Én jelenleg messze nem vagyok felkészülve sem CPU, sem GPU területen .
Akkor te ezek közül a Dell Latitude E5440 melyik verzióját ajánlanád ?
Köszi !
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz Khelben #79298 üzenetére
Nem vettem sehonnan, kérdeztem .
Csak közben itt tettem egy kis módosítást .
És ivana válaszában ezt kaptam : A 720M kb. semmiben nem jobb mint egy intel igp. Nem vagy vele előrébb, inkább igp only gép.
Akkor másként teszem fel a kérdést .
Ha a kijelző méretet figyelmen kívül hagyjuk, akkor melyik jobb választás, a korábban linkelt HP ProBook 650, vagy a Dell Latitude E5440, illetve ennek melyik verziója .
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
A Dell Latitude E5440 egyik verzióját sem ajánljátok, vagy azokhoz képes csak a HP ProBook 650 ajánlott ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
válasz Khelben #79289 üzenetére
Nem tartom fontosnak milyen grafikus adapter van a gépben (csak kifejezetten rossz ne legyen), nem az volt a szempont .
A Dell Dell Latitude E5440 egyik verzióját sem ajánljátok, vagy azokhoz képes csak a HP ProBook 650 ajánlott ?
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
Ha a kijelző méret, és a felbontás kritériumot 14"/1600 x 900-ra módosítom ez a modell Dell Latitude E5440 ajánlható ?
Üdv.
Astra
-
AstraCDX
senior tag
Ha nem ragaszkodom a full HD-hez, milyen kisebb felbontású notebookot érdemes választani ?
1600 x 900, vagy 1366 x 768 ?
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
AstraCDX
senior tag
Ezeken a korszerű notebook gépeken nincs párhuzamos port .
Mit tehetek, hogy a párhuzamos port csatlakozású mátrixnyomtatómat rá tudjam kötni ?
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
-
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Szeretném megtudni, segítségetekkel, és a kérdőív kitöltésével van-e olyan notebook ami nekem megfelelne .
Nemzetközi forgalmú teherautóban lenne használva .
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
kb. fél éven belül, de nem kötött, és nem sürgős(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
250-300 E HUF(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
GPS térképes navigáció, Office, Film lejátszás, semmi játék,(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
semmi játék(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
minőség, fizikai strapabírás, mechanikai stabilitás a hordozás miatt,(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
nincs kizárva(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
15"-15,6", Full HD, lehetőleg matt,(8) Notebook tömege?
nem fontos(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
nem meghatározó, de inkább csupaszon(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
HDD 500GB, 4GB RAM, optikai meghajtó kell,(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
HDMI kimenet, beépített webkamera/mikrofon, világító billentyűzet, jó Wi-Fi, lehetőleg kis energiaigény,(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Ha HDMI-n külső megjelenítőn való filmlejátszás az, akkor igen, egyébként nem(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
Még nem nézelődtem(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Nincs kizárva a használt, de csak nagyon megbízható helyről, garanciávalVan olyan gép ami megfelel ezeknek a kívánságoknak ?
Köszi !
Üdv.
Astra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Milyen autót vegyek?
- Path of Exile 2
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- ASUS VivoBook : RYZEN 5, 8GB DDR4, 512GB SSD, Vega 6, OLED Kijelző
- MacBook Pro 15.4" Retina Touchbar 2019 i7-9750H 2.60GHz 16GB/256 SSD , ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁ-s
- acer swift sf114-34
- Eladó Fujitsu Lifebook A3510
- Lenovo ThinkPad Yoga 11e /Érintő kijelző/ 2in1 táblet is/8Gb/SSD/ Több órás akku/ Office/ Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest