Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz #39028480 #176384 üzenetére
Nem, ezek egy szinten vannak nagyjából. A zephyrus kicsi 14-es, a Lenovo meg 16-os. Próbálj meg dönteni!
Ami kilóg az a Thinkpad, felfelé.
Nincs különbség a T14, P14s között amd cpu esetén. A P15s T15 szintén megeggyezik. Az hogy csináltak a T14 T15-ből egy P14s/P15s-t csak marketing. Ne keverd ide a P15-öt! Az teljesen más ligában játszik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #39028480 #176382 üzenetére
A felsorolt gépek, teljesen más kategoria. A Zephyrus G14, egy kis gémer gép, az amd procival elég jól elbír. Sokan dícsérik.
A slim7 a Lenovo konzumer vonalának tagja, annak minden hátrányával. A yoga a kifordítható, érintős verzió. Kell ilyen, biztosan?
A thinkpad teljesen más minőségi szint mint az előzőek. P14 nem létezik, a P14s viszont a T14 quadrósított változata. Jó gép, én amd-vel nézném, esetleg 12gen intellel. A P15 viszont igazi workstation, nagy nehéz erős és nagyon drága.
Én csak tippelek, hogy igazából a P15s-re gondoltál, ami viszont a T15-el egyezik meg. Vehető nyugodtan, itt is amd-t néznék inkább. -
Wizard1
csendes tag
-
Khelben
nagyúr
válasz #39028480 #149888 üzenetére
Az R5 2500U kb. tudja azt, mint egy i5-8250U, teljesítményben meg melegedésben is. Valamivel többet fogyaszt, de elhanyagolható. R3 helyett inkább I3-at, mert ott a fogyasztás-melegedés tekintetében nagyobb a különbség. R3 csak akkor fontolandó meg, ha nincs dedikált vga mellette és nagyobb 3d teljesítmény kell, mert a Vega jóval erősebb, mint a HD 620. Már ha ebben az alsó kategóriában beszélhetünk erőről. Itt meg tudod nézni az i3 7020U és az R3 2200U összehasonlítását.
-
Khelben
nagyúr
-
-
Tikakukac
titán
válasz #39028480 #109680 üzenetére
Nem lesz 2* gyorsabb, nem gyenge VGA limited lesz. AC-nál meg mindenféle limited lesz, mert az sokkal erősebb asztalikon is szenved.
Asusból én néztem az újabb elméletileg biznisz gépeket. Próbálkozásnak nem rossz, de azért na, nem az ő terepük, inkább csak mosolyogtam rajtuk.
klambi: Biztos ki tudja használni, nem tudom mire gondolsz. Nem a ram sebessége fog téged korlátozni a tevékenykedésben. Sajnos mire odáig eljutsz, hogy RAM limit, addigra bőven más dolgokkal nézel szemben. Mondjuk legyen megírva az a progi/játék amit használsz. Általában ez az első bukó. Aztán proci meg háttértár játéknál VGA. Na ha ezekből fullosan vagy akkor jön a RAM. Irgalmatlan OC-s asztali moduljaim vannak, játékban tudod mit nyertem +800MHz-el? 2fps-t. Megérte. Nagyon.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz #39028480 #109676 üzenetére
Nyilván utóbbi, MQ-HQ procis gépek böngészéssel 3 óra alatt csutka. Tudom, mert N551 i7-el kerek 3 órát bírt, plafon 50% fényerő, 1 youtube zene 360p-n háttérben és 1 wordpress oldal. És ez 100%-os akksinál régebbieknél még kevesebb.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz #39028480 #109631 üzenetére
Volt olyan, ami után Fenistilt kellett kenni a kezemre. Döntsd el mennyire bír fűteni egy ekkora proci hulladékabb kivitelben.
_Berci_: Ott oszt' vannak gépsasok, mondjuk az biztos, hogy az első 3 sorban nem láttam olyat amit akár alkatrész árban vennék.
[ Szerkesztve ]
-
_Berci_
aktív tag
válasz #39028480 #109626 üzenetére
Szia
A három közül az elsőt javaslom, de csak a teljesítménye miatt, mivel a i7 MQ-s proci jóval erősebb mint a többi!
Hozzá teszem, hogy fűteni is jobban fogSSD és memória, már nem ilyen egyszerű, ugyan is csak szerviz bonthatja meg a gépet, legalábbis Magyarországon így van!
Ha egy notebooknak van szerviz ajtaja akkor a felhasználó is cserélheti az alatta lévő alkatrészeket szabadon.[ Szerkesztve ]
Nagy az Isten állat kertje, csak sajna nincs kerítés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest