Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
válasz BlackV #182198 üzenetére
Érdekel még a 3xUSB-A?
ASUS Vivobook 15X M1503IA-L1066W, 369 990 Ft, ezüst, Win11Home
ASUS Vivobook 15X M1503IA-L1013W, 289 990 Ft, kék, Win11Home
ASUS Vivobook 15X M1503IA-L1066W, 226 990 Ft, ezüst, újracsomagolt
Ryzen 7 4800H, 16 GB, 512 GB, 1.7 kg, alu burkolat
15.6" (1920x1080) OLED 600nits 100%DCI-P3
1x USB 2.0 Type-A
1x USB 3.2 Gen 1 Type-C
2x USB 3.2 Gen 1 Type-A
1x HDMI 1.4
1x 3.5mm Combo Audio Jack -
veterán
válasz BlackV #182198 üzenetére
Tökéletes gépezet, ha tetszik, vedd meg!
Annak idején amikor az UM5401QA-t vettem, ez is képben volt, hasonló áron, de nekem pár apróság miatt az UM5401QA jött be.
-széltől-szélig ér a billentyűzete, és NEKEM az szebb [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
-UM5401 "jobbkezes", azaz bal oldalt vannak a csstlakozói, a kábelek nem zavarják a jobbkezes egérkezelést. Az UM3402 számomra "balkezes", mert jobb oldalt vannak a csatijai, ott jön el minden kábel (megkönnyítve ezzel a balkezes egérkezelést)
-UM5401 2 hőcső, 2 venti, UM3402 1 hőcső,1 ventiés bár az UM5401 akkus üzemideje is kitűnő, egész napos, az UM3402 még arra is rátesz egy lapáttal, brutálisan hosszú üzemidőt produkál.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BlackV #182177 üzenetére
Amennyiben olyan dolgot csinálsz vele, ami miatt már beindulnak a ventik, akkor igen kell neki a szellőzés. Amennyiben csak pl böngészel, amihez nem kell erő, és a ventik nem indulnak be, akkor tökmindegy, öledben is lehet paplanon. De ebből ne csinálj problémát, hiszen ha lecsukott állapotában leteszed a helyére, egy petpalack kupakját vagy egy radírt vagy egy bármilyen apró f.szságot alátéve is meg van oldva a dolog.
Tudom miről beszélsz, tudjuk itt páran. Jók a Zenbookok (is). [kép] [kép] [kép] [kép]
(a VivoBookokban meg akár a ram is bővíthető lehet)[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BlackV #182175 üzenetére
Ne az USB miatt mondj le az egyébként remek lehetőségekről, hiszen annyi usb áll rendelkezésedre, amennyit csak akarsz
Veszel egy szuperlapos almás kis ketyerét, mi lesz rajta? 2 db C és viszlát. Abból az egyiket ellövöd töltésre...250nit 45%NTSC IPS? 180-200.000 Ft-ért ez van. Ez az alap, a kiindulási pont, és kb a fél világ jól el van vele. De ha valaki jobbat akar, alig drágább, mindent IS lehet már manapság kapni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz BlackV #182161 üzenetére
Szia,
tippeket megelőzően pár apróság:
nem derült ki a soraidból, hogy végül is valami kisebbet keresel a hordozhatóság/tömeg miatt, max 13-14" méretben, vagy inkább azon van a hangsúly hogy asztalra kitéve minél nagyobb és élvezhetőbb kijelzője legyen? (15-16-17"?)
Vagy esetleg 14" hordozható + otthon külső monitor? [kép] [kép] (14+27")
másik, USB-k:
USB-HUB-ra érdemes beruháznod, nagyon sokféle létezik belőle, mindenki megtalálja azt amilyenre vágyik. Nekem pl ezen a laptopon 2 db A csati van, egyikbe megy egy 3-as USB-HUB Lan-nal, ebben nekem billentyű-egér-nyomtató-net, és így a laptopon a másik A-USB még szabadon is maradt. Másik oldalon pedig van 2 db C + HDMi. [kép] [kép] , így ezzel a felállással akár 2 db monitor is ráköthető más laptopokra is [kép] (14+17+27").
Sőt, ha olyan HUB-ot veszel amiből HDMi + DisplayPort is kijön, akkor akár 3 monitort is rátehetsz, ha az adott laptop tudja ezt, dokkoló állomás nélkül.
anyaga:
Alu vagy műanyag?
Mindkettőnek megvan az előnye is, hátránya is. Ha valahova odakoppan, sérül az alu is, csak másképp.
Üdv
Zs -
teptep
senior tag
válasz BlackV #182161 üzenetére
A megadott ársávban akadnak bőven fémházas OLED kijelzős laptopok 13.3, 14, 15.6 és 16" kijelzőkkel, 1.1-1.8 kg tartományban. Ne fussunk felesleges köröket, ezért a képátlót el kellene döntened. És a w11-et te teszed rá, vagy telepített rendszert szeretnél? (+20...+40e Ft)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest