Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Casanova*
veterán
válasz grabancz #58647 üzenetére
asus rog,msi g series. ezek teljesítményben,hűtésben nagyon jók. általad linkelt laptopok viszont nem. én 1 hónapja vettem használtan msi gt-t,ami most 4 éves. azóta nagyon sokat gémeltem,jól hűt és hibátlanul működik a gép.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Tikakukac
titán
válasz grabancz #58647 üzenetére
De van kiváló support csak nem akarod elhinni/fizetni.
Ööö konzumer gémer gépek és azért mert ebben jobb a hűtés. Hát. Ööö. Ööö. Izé. Ezt így nem tudom hogyan sakkoztad ki, de valamit nagyon elnéztél, éppen ezért rikácsol itt mindenki, hogy vegyél Precisiont, mert arra van support és hűtésed is, vagy ott a ROG amiben 2 kiló réz van. Y-ban tipikusan nem fogsz hátra szaltókat vágni a hőmérsékletektől, főleg ha hajtod.
A lokalizált azt jelenti, hogy helyben vagyunk, ergo senki sem kérdez, csak csinál. xyz esetben ez még neked plusz pénz lehet és ha nem magyar a géped és olyan cucc kell, bele, ami az itthoniakban nincs akkor be lesz rendelve és majd megkapod.
U az U. Mindent tudsz olvasni róluk notebookchecken. Ha nem asztali gépet akarsz 2 centibe, akkor én még mindig ezeket preferálnám, főleg ha van mellette jó nagy vidkari amit veretnek is.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz grabancz #58640 üzenetére
Asus szerviz van, de amit kinéztél gépet nincs. Ergo majd játszd le velük a honosítást.
A kinézett Dell sem rossz, csak hát azért merőben más, mint egy ROG főleg egy Precision minőségben főleg supportban.
Az, hogy van 1 MSI géped ami megy 6 éve nem jelent az ég egy adta világon semmit. Lakótársamnak is megy 4 éve, igaz, 1-2 zsanérpár már repült bele, de most is olyan, mintha taknyot nyújtogatnék kb. A support pedig erősen tendál a nulla felé. legalábbis eddig nem kápráztattak el engem olyan csodainfók, hogy bokalefosás.
Ha mindenáron kell a sz@ros kenyér, felőlem, nem az enyém lesz
Akksi meg vinyó, hát, ha van vinyóvédelem és nem minősíthetetlen az akksi akkor azért nem fogy az olyan gyakran
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Casanova*
veterán
válasz grabancz #58637 üzenetére
én a helyedbe használtan vennék asus rog-t vagy msi gt-t. ezek tuti gamer laptopok. többi vékony ,,gamer,, laptop játékokra nem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Speede05
tag
válasz grabancz #58592 üzenetére
nekem nem mindegy az idő... a legrosszabb esetben 2 hét az, amit gép nélkül tudok lenni... az is hatalmas lemaradást okoz az ütemtervben... egyébként a Dell gépekkel leginkább az a gondom, hogy nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni, ha nVidia kártyát akarok bele, már pedig én Radeont soha az életbe nem fogok választani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest