- Apple MacBook
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Szeretném igénybe venni az itteni emberkék szakértelmét és tájékozottságát.
Laptopot keresnék, egyetemre. Körülbelül 200e Ft-ot szánnék rá. Sejtésem szerint inkább csak office használat, netezés, filmezés lenne a feladata a gépnek.
Hordozhatósága nagyon fontos, legyen minél könnyebb, minél vékonyabb, lehetőleg minél kisebb.
Körülbelül ezeket a paramétereket néztem ki magamnak:
-5. generációs i5, vagy i7
-SSD mindenképp, vagy HDD és SSD együtt (úgy tudom optikai meghajtó helyére lehet rakni SSD-t)
-8GB ram
-vidikari nem kell dedikált, elég az integrált, szerintem filmeket nézni azon is lehet tökéletesen játékra a gép nem lenne használva, arra itt az asztali.
-kijelző: na itt gondba vagyok, mert a fullHD-s magas pixelsűrűségű monitoroktól elijesztett a windows a skálázódása miatt. Használtam 15 inches fullHD-s gépet, az ablakok fele homályos volt, és furcsa. Nem tudom mennyit javított ezen a Windows 10.Végül: egy konkrét típust ki is néztem magamnak: ő lenne az.
i5-5257U, 8GB ram, 120GB SSD, 13 inch, vékony, könnyű, pici.
Szerintetek megéri ezt venni? FULLHD-s változatot, vagy jó a sima HD is?
Illetve mennyivel kényelmesebb hosszútávon egy 13 inches ilyen gépet cipelni, mint egy 15 inches nagyobbat? Ha van 15 inchesben hasonló súlyú, vékonyságú és erősségű gép, akkor kérlek linkeljétek, mert én nem igazán találtam.
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Makulátlan Állapotú Acer Predator Helios Neo 16 Gamer Laptop 34hó garanciával
- Eladó egy kifogástalan állapotú MacBook Pro (Retina, 13 hüvelykes, 2015 eleje)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest