Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz balaaazs #24199 üzenetére
Igen, ez egy vicces szituáció.
A magyar importőrt kéne megkérdezni, miként jöttek össze ezek az árak, és miért kerül egy nagyon durva konfig is ennyibe. Szerintem csúnya beakciózás volt, és azért adnak ennyiért ilyen vasat, a másik már elég régóta piacon volt, gondolom azt már nem is nagyon fognak összerakni sem, mert ki az a bolond, aki drágábban vesz rosszabb gépet
De ez csak tipp.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz balaaazs #24197 üzenetére
Rohadt jó konfig, ha még az a dedikált is kimaradna maga lenne a menny, persze picit még olcsóbban
Én is károgok mindig, hogy így meg úgy jobb volt régen (ami igaz ) de azért ennyiért nagyfelbontással meg 3 év garival és opre-vel bőven zsíros üzletA fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz karoly70 #24193 üzenetére
Vágesz.
Hát maga a gép nem rossz, főleg nem ahhoz képest amit képesek néha berakni, ha választani kell, akkor ez egy kevésbé rizikós dolog. Mondanék egy használt akármilyen gépet, de ha nettel összepakolva így kiadja, akkor ennyi a megoldás.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
balaaazs
senior tag
ehhez az összeállításhoz mit szóltok?
tp t430
usanotebook milyen bolt?¯\_(ツ)_/¯
-
karoly70
csendes tag
-
Tikakukac
titán
válasz karoly70 #24190 üzenetére
Így nem hangzik rosszul. Sőt, ha így valóban nagyon sokat spórolsz, akkor gyakorlatilag az egyetlen megoldás.
De azért 3 év hűség... hát nem tudom. Inkább vennék egy garis, de olcsó gépet, meg mellé valami olyan netet meg egyéb dolgot, ami max 2 éves hűséggel jár, vagy kevesebbel, de picit drágább. De ez az én véleményem.Amúgy tuti az elírás, abban a gépben nem lehet HD4000
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
-
karoly70
csendes tag
Sziasztok! mivel tönkrement az asztali gépem,laptopot vennék.Egy LENOVO G580 a kiszemelt.A procesor Intel Celeron Dual core B820 1.7 GHz/2 MB. Intel HD graphics 4000,2 GB ram.A hard disk 320 GB, windows 7 Starter van rajta(gyárilag).Legfökép a gyereknek játékra és netre kellene,az aszonynak facebookozni,erre megfelelne?Vagy egy ASUS X55A,ennek is ugyanazok a paraméterei /papiron/.Elöre is kösz!!!
-
rolla
csendes tag
válasz Chaser #24178 üzenetére
szia!
köszi az infókat és még annyit kérdeznék,hogy van-e esetleg "márka" tapasztalatod? és érdekelne erről a párosról mi a véleményed melyik jobb:Az asus 20000Ft-al olcsóbb, de mebízhatóbb-e?
http://ipon.hu/?product_id=297810
http://www.laptop.hu/index.php?q=termek/dell-inspiron-3520-black-i3-lx-3714824-3yElőre is köszi a segítséget!
-
premete
veterán
válasz Drughi #24181 üzenetére
Például itt van egy. Boltokban ez 300 felett van.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
rizso
addikt
válasz Drughi #24181 üzenetére
Boltokban nem is nagyon fogsz. Viszont hardveraprón van jó áron
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Drughi
addikt
Üdv!
14-16" közötti notebookot keresek, melynek háttérvilágítású a billentyűzete. Nem a kis led lámpa érdekel a webkamera mellett, hanem a rendes alulról megvilágított bill.
Kritérium még a 200e ft alatti ár, egyéb megkötés egyelőre nincs.
Mik a lehetőségek?
Volt itt az arprón új HP dm4 beats edition gép 180ért, de elkelt...Xiaomi 14T
-
Chaser
legenda
Bármilyen pentiumos gép is jó a célra, vga M4500HD és attól felfelé. Vagy bármelyik újabb ati v nv vga, de az intel is jó a célra. Felsoroltak közül a 3520, esetleg samsung np300, bár abban nincs ec slot, sztem a 3520-ban sem. Fuji A532-ben viszont van, az már 130k. G580 is, de azt inkább akkor ha nem lesz játék, minőségben jobb az A532. Sztem G590-on sincs EC port bár lehet tévedek.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
veector
senior tag
Valaki akinek HP ProBook 4340s-e van tudna nyilatkozni az üzemidőről? Alig találok épkézláb tesztet a neten róla :/
-
rolla
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket. Laptopot néztem apámnak, akinek a következő igényei lennének.
Szeretné, ha a full HD-s filmek menyjenek (Full HD-s TV miatt), hdmi csatlakozó legyen rajta, a kijelzőnek legyen szép képe (élénk színek, fény stb...), és legyen rajta express card 54-es foglalat, mert van egy tuner kártyája is.Az ár 70000 Ft -130000 Ft lehet.
Kérlek írjatok ti mit ajánlanátok, és hogy mi a véleményetek az intel GMA x4500-as gpukról, hogy ezzel le lehet játszani full HD-s filmeket.
Jelenleg ezeket a laptopokat találtam (szerintetek melyik jó?):
http://www.laptop.hu/termek/acer-aspire-5742g-384g50mnkk-black-lx-2y-0
http://www.laptop.hu/termek/dell-inspiron-3520-black-i3-lx-3714824-3y
http://www.laptop.hu/termek/hp-630-champagne-c1m13ea-lx-4gb
http://www.laptop.hu/termek/hp-630-champagne-a6e91ea-lx
http://www.laptop.hu/termek/lenovo-ideapad-g580ah-brown-59-355625-fd-2y-8gbez nem biztos az ára miatt:
http://www.laptop.hu/termek/toshiba-satellite-c850-179-noos-2yElőre is köszönöm a hozzászólásokat!
-
almi
senior tag
Sziasztok!
LENOVO Y580 vásárlásán gondolkodok. [Ezt] néztem ki. Valaki rendelt már közvetlenül a Lenovotól? Esetleg tapasztalatok?
Mit javasoltok, megéri a +30k-t az i7, vagy inkább SSD-t és ramot vegyek pluszba az i5-ös szériához?Köszi.
Üdv.
almi -
Baszics
csendes tag
Sziasztok! Annyit szeretnék kérdezni, hogy a Lenovo G580-nál, mit jelentenek az utótagok? [link] G580 simán, G580AH, G580GH..stb? Van ezeknek valami jelentősége választásnál?
-
1c3t34
csendes tag
Én nem igazán tudom megkülönböztetni a szemetet a nem szeméttől, laptopok körében nem vagyok jártas, így nem tudok jól dönteni.
Ahogy írtam nem kell nagy erőgép. A Lenovo Ideapad S400 ha valóban jó gép, akkor az is teljességgel megfelelő, de ha esetleg van jobb ennyiért, vagy picit drágábban [max 150-ért], akkor örömmel veszem. Ha nincsen, akkor ez lesz! -
Tikakukac
titán
-
1c3t34
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni!
Korábban kérdeztem tőletek ugyan ezt, akkor a max keretösszeg 100e Ft volt, ezt sikerült felemelni 130-150e Ft-ra.Egy olyan laptop kellene, amely teljesíti a következőket:
Kb 14"-os kijelző. Viszonylag sokat lenne hordozva, így fontos, hogy a lehetőségekhez képest legyen minél könnyebb súlyú.
A felhasználási kör az elég általános: netezés, office-alkalmazások, filmnézés és zenehallgatás - tehát nem kell egy atomerőmű. Egy olyan gépre lenne szükség, amely ezeknél a feladatoknál nem lassul be durván és több évi használat után sem megy tönkre. Op rendszer nem fontos.
Tárhely és RAM: lehetőségekhez képest természetesen minél nagyobb és jobb. 320GB háttértár már-már megfelelő, de egy 500-as winyo [esetleg még nagyobb] még jobb lenne.
A vásárlás 2 héten belül lenne aktuális.Ajánlottátok 125e Ft-ért a Lenovo IdeaPad S400-at, de nem lehet ennyiért jobb hardverűt kapni?
Túl nagy a kínálat, nekem ebben nincsen tapasztalatom, ezért kérek tőletek segítséget, melyet előre is KÖSZÖNÖK! -
thomeef
őstag
Adtak ki ma egy fullos tesztet Notebookcheck-en Y500-hoz ha valakit érdekel esetleg.
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
3d
tag
válasz runner 125 #24161 üzenetére
Köszi megnézem a Latitude-okat. Ez amit linkeltél szerinted bírná a 16GB-ot? Hogyan lehetek abban biztos hogy támogatja?
A Dedikált GPU azért kell mert mellete DX11-ben programozok de ahhoz elég egy alap is. -
Orient84
aktív tag
És ez az N56VZ Asus milyen?
-
premete
veterán
Viszont zeneszerkesztéshez a 15.6" szerintem kevés, legalább 22.5" kellene.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
runner 125
nagyúr
Zeneszerkesztéshez miért kell dedikált GPU?
Asus-t nem javasolnám, K szériát meg pláne nem.
Ha, minőségi, tartós, nagyon jó garanciális hátterű gépet szeretnél, akkor vegyél egy Latitude-öt."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
dunc
nagyúr
Sziasztok akinek Lenovo G580 as van attól kérdezem,mi az pici gomb a bekapcsoló gomb mellet? (kb 3mm és lefele nyíl van rajt)
-
3d
tag
Sziasztok!
Zeneszerzésre szertnék laptopot ezért nagyon fontos hogy minél több RAM legyen benne.
Nekem "elég lenne" 16GB is.
Nézegettem külföldi fórumokat ahol írták hogy sok gyártó által maximálisan támogatható memóriánál többet is tudnak egyes laptopok kezelni.
Én is logikusnak tartom hogy ha az alaplapi chipset és a processor támogatja a pl 8GB RAM-ot egy foglalatba akkor mindegy hogy mit ír a gyártó maximumnak.
15,6-os képernyő is elég i5 procival és valami Directx11-et támogató kártyával.
A gondom csak az hogy nem vagyok annyira biztos ebben hogy kiadjak max. 200eFt-ot hogy ezt kiderítsem
Van valakinek esetleg ilyennel tapasztalata? Tényleg elég megnézni a chipset-et és a procit ahhoz hogy támogassa a 16GB-ot vagy van valami más feltétel is?
Én pl. ezt vagy ezt néztem ki, de nem vagyok benne biztos hogy támogatnák a 16 GB-ot.[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Darko_addict #24153 üzenetére
Vegyél egy még garis, használt TP T410/T510, EliteBook 8440p/8540p vagy Latitude E6410/6510-t.
Ezek 120k körül már kaphatóak gyártói garival, világgaranciás gépek, jó minőségűek, és fél év alatt nem fognak túl sokat veszteni az árukból (de sanszos, hogy nem fogod eladni, mert hozzádnő ) -
Tikakukac
titán
válasz Darko_addict #24153 üzenetére
Ha kapcsolattartás meg böngészés kell, akkor én nem vennék 15-ös batárt. 2530p és jónapot. Olcsó, és faja.
Vagy ha mindenképp valami nagyobb kell, akkor ennyiből már tényleg van minden, 8440p-ből van aprón egy 110k-ért, bőven igényes, és értékvesztése ennek már minimális lesz. Meg még egy Dunarekesztő mennyiségű egyéb gép, webcamot kell figyelni, mert azt elég sokszor nem pippantották be üzleti gépeknél. De kb. ennyi.
Olcsóbb meg amcsiban sem lesz, ezeket németből érdemes megbugázni.Whhohoo, most olvasom, neked ilyen világgaris meg egyéb gép kell? Az viszont atom necces lesz. Az is kérdéses, hogy milyen gépeknél él a rendes világgari és hogyan is működik. Ha erre is szükséged van, akkor az megpukkantja a probléma-tömbünket.
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
válasz Tikakukac #24150 üzenetére
Azért nem akartam belemélyülni, mert megy a varia a fejemben, nem tudom, hogy Tabletet (Android vagy iOS) vagy Laptopot vegyek, mert normál helyzetben egyik sem kell itthonra, így végül valószínűleg eladás lesz bármelyikből is. Ára pedig nagyon hasonló a kategóriáknak.
Megvallva, van itthon egy lassú HP és egy első generációs Galaxy TAB is, tehát tudom mit nem akarok.
A négy magos S3-am és az aránylag gyors asztalim után nehéz lejjebb adni az igényeimet a teljesítmény terén, de összeírtam:(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? - 70.000 - 150.000 HUF
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? - 15,6" - az akksi üzemideje miatt nem kell nagyobb.
(3) Notebook súlya? - Nem igazán számít
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? - Kapcsolattartás, böngészés
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? - Fele-fele.
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? - FreeDOS
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? min. 320GB HDD, 4GB DDR3 RAM optimális, erősebb i3 vagy gyengébb i5 proci, elég az integrált VGA
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) - Webkamera, Wi-Fi! (bár utóbbi már alap szerintem)
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 4 hónapon belül.Noha látjátok, nem lenne sok mindenre használva, lehet kapna egy SSD-t. Az a fontos, hogy ne kelljen ücsörögjek előtte, hanem, ha kattintok, tegye is a dolgát.
Az ár tekintetében, lehet, hogy az USA-ban lenne megvásárolva (bár jó lenne tartalommal megtölteni itthon...), ami árban jelentős mínuszokat jelent. Ismeritek a nagyobb gyártók garancia-politikáját? Praktikus lenne világgarisat venni.
Köszönöm az eddigi válaszokat is!
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
veterán
válasz Darko_addict #24149 üzenetére
Dell Latitude, HP Elitebook, Lenovo Thinkpad a 70k körüli szériából
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Borote
addikt
Nem gyártó, széria!
EliteBook, ThinkPad, Latitude - pl alfa156-tólDe mire szeretnéd használni?
-
Tikakukac
titán
Első körben, mivel ugye nem vagyunk telepaták, így írd le mik azok az igények. Meglepődnél miféle masinák vannak gombokért.
Amúgy nem véletlenül kérdeztem rá, és nem kezdtem el sorolni. Vannak olyan konfigok meg igények, amiket nem fogsz megtalálni, így valamiből le kell adni. IPS-es panel pölö kiejti nagyjából az egész piacot. Nagyfelbontással megbolondítva meg lesz vagy 2 gép összesen.
[ Szerkesztve ]
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
A vásárlási anomáliámat nem részletezném, nagyjából tudom mit akarok, milyen teljesítménnyel.
Tudom továbbá, hogy bizonyos gyártók csak egy adott (szép) összeg felett kínálnak "igényes" termékeket.Csak annyi lenne a kérdésem, ha 70-150e Ft között keresek laptopot (főleg használtan, mer csak 3 hónapra kell, egy utazás miatt) milyen gyártók tartoznak a "vásárlásra ajánlott"-ak közé? Milyen gyártó ad ilyen szegmensben elfogadható ár/érték arányú masinákat? (a megadott árköz elég széles, és azt jelenti, hogy 70 alatt nem gondolnám, hogy kapok igényeimnek megfelelő gépet használtan sem / akár 150-ig is felmennék, ha újról van szó és tetszik / illetve minél olcsóbban akarom megúszni, ha valamelyik gép eléri a preferenciáimnak megfelelő tulajdonságokat)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Sweetpapa
csendes tag
Üdv urak!
Egy ismerősöm szeretne laptopot venni az alábbi szempontok alapján:
(1) Maximális keretösszeg Ft-ban? 100-120e Ft
(2) Kijelző mérete, felbontása, fényes, matt? 15,6"
(3) Notebook súlya? Mindegy, ritkán lenne hordozva.
(4) Felhasználási kör (játék, munka stb…)? Irodai munka, Word+Excel
(5) Mi a fontosabb számodra, a megbízhatóság vagy a teljesítmény? Megbízhatóság.
(6) Operációs rendszerrel, ha igen milyennel vagy FreeDOS-al kéred? Win7-Win8
(7) Tárhely (HDD) és memória (RAM) mennyisége? Ami elég az Office futtatásához, és az oprendszerhez
(8) Egyéb kívánság (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Hölgy lesz a tulaj, nem mindegy a kinézet!
(9) Eddig kinézett notebookok, linkeld be a boltot (Ez azért fontos, mert ha jót választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresni)Lenovo g580gc a laptopszalonnál
(10) Mikor lenne esedékes a vásárlás? 1 hónapon belül.Nagyon köszönöm előre is!
Mindig tartsd a festést felül, és a gumit alul.
-
Tikakukac
titán
válasz petya84b #24142 üzenetére
Ha nó játék, és rendesen használni kell, akkor Fuji A532. Ha már mindenképp új kell. Ha nem, akkor múltkor volt 1,5 év garival, nagyfelbontásos csiribiri 8440p, valami 125k-ért, i5 meg minden ami kell. Finoman szólva pofám leszakadt.
-
rizso
addikt
válasz Chaser #24136 üzenetére
Februárban megyünk - végre
runner 125: ez is új infó számomra. Az még rémlik, hogy itthon már nincs Ideapad szerviz. De akkor legalább a rosszban is van valami jó.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Orient84
aktív tag
válasz runner 125 #24139 üzenetére
Nagyon pöpec kis gép,nem annyiért adnák,nem gondolkoznék rajta
-
petya84b
tag
Mi a véleményetek erről a notebookról? Megéri ennyiért vagy milyet ajánlanátok ilyen árban ami jobb? Csak netezésre filmnézésre, skypeozásra kellene.
Lenovo Ideapad G580
Kijelző :HD LED
Szabvány XGA
Kijelző Méret :15,6 "
Felület ényes
Felbontás :1366x768
Képarány :16:9
LED Háttérvilágítás :Igen
Processzor :Intel Core i3 Mobile i3-3110M
HDD Kapacitás :1000 GB
Fordulatszám :5400 RPM
Memória mérete :6 GB
Memória Típus R3
Videókártya :Intel GMA HD 4000
Gyártó :Intel
VGA Memória endszermemóriából
Optikai Meghajtó VD SuperMulti
Hálózat :Gigabit
Wireless :802.11 b/g/n
Webkamera :Igen
Kártyaolvasó :Igen
HDMI :Igen
USB 3.0 :Igen
USB :2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0
Billentyűzet nyelve :Magyar
Szín arna
Akkumulátor :6 cellás
Súly (Kg) :2,600 Kg
Méret :376 x 245x 34,3 mm[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
Ahog csobanandras mondta, card reader/writer Aida64 elvileg megmondja a típust és úgy tudsz hozzá drivert keresni, de de valszeg lenovo oldalán is fenn van.
rizso: Te is kivándoroltál?
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz B-L-A-C-K #24129 üzenetére
Mit ne mondjak, elég szépre sikeredett a kicsike
Chaser: ez is elég jó hír!
December óta nincs saját gépem, be kellett áldoznom a kiút árába, így ketten használjuk asszonykámét (B950-es Z570). Na de ha minden jól megy, akkor pár hónap múlva lehet meglepem magam valamelyik "gépállattal"
-
dunc
nagyúr
Levono G580 tualjokat kérdeznék (már én is az vagyok ) Az eszközkezelőbe a USB 2.0-CRW hez milyen driver kell? Két VGA van benne? HD Intel,és egy Nvidia GT635 ?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz runner 125 #24127 üzenetére
Persze ez így van.
rizso: Van már egy ideje mind2. De hogy mondjak jobbat, van dell M4600 270k-ért boltból. Ez a legjobb hír az elmúlt időszakból
-
B-L-A-C-K
titán
Van bizony, itt a teszt róla.
-
rizso
addikt
válasz Borote #24060 üzenetére
Ezek szerint nincs is akkora lemaradásom
runner 125: átküldtem a srácnak a G580 hirdetésed
Más: van Lenovo Y500? Mimimiről maradtam le? Meg új Nvidia vga számozások??
-
runner 125
nagyúr
válasz Chaser #24123 üzenetére
Egyébként szitázás és szitázás között is vannak bazi nagy különbségek. Láttam már nagyon gagyi, kb, körömmel levakarhatót, és kb. gyárinak tűnőt.
Persze ez nem érv a radium mellett.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tikakukac
titán
válasz balaaazs #24124 üzenetére
Ez egy echte dojcslandi gép, csak kiszednek belőle pár gombot, azt elküldik a festőhöz és ráfújnak pár spec. magyar karaktert, hogy magyarnak tűnjön.
A többi webáruház meg árul rendes magyar gépet, szal brutálnagy ferdítés, hogy mindenhol ez van. Náluk van meg a többi általában átb@szós üzletben.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz balaaazs #24122 üzenetére
Sztem rászitázzák a németre a magyar karaktereket, mintha már írta volna valaki.
szerk: Azt jelenti hogy nem matricázzák, hanem szitázzák a billzeteket utólag. így van rajta eredeti német karakter meg magyar is. Ez egy eljárás, így "festik" rá a billzetre a karaktereket gyárilag.
[ Szerkesztve ]
-
balaaazs
senior tag
Naigen
Megkérdeztem radium -ot milyen a billentyűzetkiosztás, meg az "í" betűről. A következő a válasz:
"A szóban forgó laptop német/magyar kiosztással rendelkezik. Ez nem matricázott billentyűzet, hanem teljes magyar karakteres, mely tartalmazhat kiegészítő karaktereket is. Ezen tény rajtunk kívül álló ok, így azt befolyásolni nem tudjuk, mivel csak viszonteladók vagyunk és mivel a készülékeket mi is így vásároljuk a beszállítóktól, mint több más webüzlet."
Most ez mit jelent? német/magyar és közben magyar karakteres? kiegészítő karakterek? meg akkor ha minden ok, akkor mit jelent, hogy rajtunk kívül álló ok?¯\_(ツ)_/¯
-
Chaser
legenda
válasz fateless #24112 üzenetére
Ha nekem w8-at kéne vennem a géphez kurta morcos lennék, mert egy darab fillért nem adnék érte. Úgyhogy maradjanak csak linuxos meg freedos verziók.
Smartservicet mondják jónak lenovonál - TP-nél -, ugyanakkor nemrég volt itt egy elitebookos történet cc 2 hónap benn töltött idővel. Itt ha biztosra akar menni az ember dell NBD on-site, nincs más lehetőség._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Watto1991
senior tag
válasz Orient84 #24114 üzenetére
Driverek + VGA drivert az AMD oldaláról.
CAD-hez szerintem elégnek kel lennie.
Akksi: " Mindkét Inspiron noteszgépben 6 cellás (11,1V*4,18Ah) 48Wh Li-Ion akkumulátor található meg. Minimális fényerővel, minimális fogyasztással 7 óra 35 percet üzemelt mindkét noteszgép. Közepes fényerővel és hanggal, DivX film lejátszása közben, viszont már soványabb 4 óra 50 percet mentek az Inspiron noteszek. " - ez szerintem szép teljesítmény
-
balaaazs
senior tag
Mondjuk ez a levehető fedlap. Én ehhez túl konzervatív vagyok
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
Orient84 kollega által felvetett Dell Inspiron -on is elgonolkozok úgy érzem jó ár/értéknek tűnik.
¯\_(ツ)_/¯
-
Orient84
aktív tag
válasz Watto1991 #24113 üzenetére
Akkor ez a párosítás simán jó autocadhez,stb?gondolom én
Sima wifis netezéssel,szövegszerkesztéssel mennyit megy el?Ha tolok rá windowst,drivereket honnan tudok hozzá szerezni?Vagy a win 7 felismeri és elég az?
Nem fontos nekem annyira a full hd
Néztem a z500at is,csak abba nincs billentyűvilágítás,sajna. -
veterán
válasz balaaazs #24104 üzenetére
Vethetsz ezekre is egy pillantást.
Chaser #24105
Talán nem volt ideális a szóhasználat:
Alap helyett olvasd: általános. - Erre gondolok. Mostanra már kis hazánkban is kezd általános lenni nem csak az üzleti gépek esetén, de a nem alap consumer gépeknél is a jogtiszta Win megléte.
Nem azért mondom ezt, mert úgy gondolom, mindenkinek Windows-t kell használnia, hanem azért, mert úgy gondolom, mindenkinek jogtiszta szoftvert kellene használnia. Amellett ,hogy én is dual bootban használok a gépemen Linuxot és Windowst, tudom, hogy az OS nélkül gépet vásárlók jelentős része nem Linux felhasználó, hanem "találja" a Win-t.Kbali #24107
A Thinkpad T420-at bevittem a szervízbe, mert nem ment a bill világítás. Röpke három hét alatt el is készült a javítás Régebben 2-3 nap volt, ha nem volt alkatrész. A HP 2730p-nél bocsánatot kértek, hogy két napba tellett. Manapság nem kellett mennem szervízbe, de ez a legutóbbi nagyon negatív tapasztalat volt.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
törölt tag
Sziasztok. Egy szamomra nagyon fontos kerdessel fordulok hozzatok.
http://www.notebookspecialista.hu/lenovo_ideapad_g580_59_357742_notebook_strongakcios!strong-9128.html/?erkezett=www.arukereso.hu
egy ilyen laptopon gondolkodom. Szerintetek ar/ertek aranyban megeri ez a ketyere vagy van jobb valasztas is hasonlo arban?
-
Kbali
nagyúr
válasz balaaazs #24104 üzenetére
Ha átnézel a Thinkpad topikba, akkor megy a sírás ezerrel, hogy az új szériák szervizelése nem a legjobb, azaz nincs on-site garancia, mint a Dell üzleti sorozatánál, be kell vinned egy szervizbe a gépet, ha baja van, esetleg napokra/hetekre megválni tőle.
A Dell Latitude sorozatából 6430 pl. is érdemes nézelődnöd.A Radiumról még annyit, hogy a gép nem biztos, hogy magyar bill. kiosztással rendelkezik. Ha szerencséd van, akkor olyan, amin megvan a helye a "í"-nek, ha nem, akkor csak ALT-tal tudsz "í"-t írni.
Takforsys-t ajánlom, kérj tőlük ajánlatot inkább.
[ Szerkesztve ]
-
balaaazs
senior tag
Szerintetek akkor ez megfelelő vétel lehet?
t420¯\_(ツ)_/¯
-
-
Orient84
aktív tag
jó féle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 10300H - 16GB - 1,5TB SSD - Win11 - GTX 1650 Ti
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Dell Vostro 15-3568 / i5-7200U / 8GB RAM / 240 GB SSD / jó akksi
- AKCIÓ! HP Omen GTX 1650/ i5 9300H/ 8Gb DDR4/ 128 Gb M.2 + 1 Tb HDD
- Hibátlan Asus ROG Zephyrus G14 RTX 3050Ti/ Ryzen 7 5800H/ 16Gb DDR4/ 500Gb M.2 SSD
- AKCIÓ! Asus FX550D GTX 1660 Ti 6Gb/ R7 3750H/ 16Gb DDR4/ 250Gb SSD
- MSI GF65 Thin RTX 3060 6 Gb/ i7 10750H/ 8Gb DDR4/ 500Gb M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest