Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem is így van.
Én nagyon elégedett voltam a NAS326-ossal, bár a miniDLNA telepítésére rámant pár idegsejtem -- de ez csak tanulási játék volt.
Végül csak azért váltottam Asustorra, mert konkrét hálózatba illesztési és kamerakezelési igényeim merültek fel, amelyek a Zyxellel nem voltak megoldhatók.
Ez viszont extra szolgáltatás, az otthoni felhasználók többségének nem kell. Akinek meg mégis, az tud róla.
Az Asustor egyébként SEMMIVEL nem gyorsabb vagy stabilabb a kifogástalanul működő Zyxelnél. Teszi a dolgát a háttérben.
Én továbbra is teljesen nyugodt szívvel ajánlom a Zyxelt, illetve adom el olyannak, akinek erre van szüksége. Az, hogy szar lenne, legfeljebb azt mutatja, hogy mennyire ismeri az, aki ezt állítja.
A Synology meg tényleg jó. Szerintem ugyan túlértékelt és túlárazott, de kétségtelenül nagyon jó. A szoftvere miatt.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Canon EOS DSLR topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- One mobilszolgáltatások
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest