Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
"négy hónapja számolgatok, meg ezen gondolkodom, eltöltöttem már pár órát vele."
Mi meg már lassan annyi ideje olvasgatjuk, hogy te mindenkit a saját maga által összerakott szerver irányába terelgetsz. És ha az illető mégis inkább maradna a nasnál, akkor szinte hülyének nézed. (bocs,ha félreértelek, de nekem ez jön le)
Ez a Milyen nas-t vegyek részleg. Megvan az oka, hogy valaki nast venne. Persze, lehet, hogy valaki áttér abba az irányba, amit te képviselsz, és ez nem is baj, de én pl olvastam már itt, hogy valakinek volt konkrét elképzelése, és egy megelégedett nas tulaj lett volna, te meg szinte hülyének nézted, hogy ezen az áron már 10x annyi rammal meg 5 hd tárhellyel meg mittudomén összerakhatna egy saját szervert.
Az én okom, amiért nast vettem: nem akarok szerelgetni, nekem nem hobbim az elektronika. Nem akarok telepíteni semmilyen progit, azt akartam, hogy bekapcsolom, és működik. Az esztétika nem fontos, de azért nem árt, ha jól mutat, bár mindenkinek más tetszik, tudom. Van rá pénzem, hogy megvegyem.
Ds212j mellett döntöttem, és kielégíti minden igényemet, amit a nas-tól vártam.Remélem nem bántalak meg a leírtakkal, nem az volt a célom, csak vázoltam a saját nézőpontomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest