Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elemental
addikt
"négy hónapja számolgatok, meg ezen gondolkodom, eltöltöttem már pár órát vele."
Mi meg már lassan annyi ideje olvasgatjuk, hogy te mindenkit a saját maga által összerakott szerver irányába terelgetsz. És ha az illető mégis inkább maradna a nasnál, akkor szinte hülyének nézed. (bocs,ha félreértelek, de nekem ez jön le)
Ez a Milyen nas-t vegyek részleg. Megvan az oka, hogy valaki nast venne. Persze, lehet, hogy valaki áttér abba az irányba, amit te képviselsz, és ez nem is baj, de én pl olvastam már itt, hogy valakinek volt konkrét elképzelése, és egy megelégedett nas tulaj lett volna, te meg szinte hülyének nézted, hogy ezen az áron már 10x annyi rammal meg 5 hd tárhellyel meg mittudomén összerakhatna egy saját szervert.
Az én okom, amiért nast vettem: nem akarok szerelgetni, nekem nem hobbim az elektronika. Nem akarok telepíteni semmilyen progit, azt akartam, hogy bekapcsolom, és működik. Az esztétika nem fontos, de azért nem árt, ha jól mutat, bár mindenkinek más tetszik, tudom. Van rá pénzem, hogy megvegyem.
Ds212j mellett döntöttem, és kielégíti minden igényemet, amit a nas-tól vártam.Remélem nem bántalak meg a leírtakkal, nem az volt a célom, csak vázoltam a saját nézőpontomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- Hardcore café
- Autós topik
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- iPhone 15 128gb független, bontatlan
- Precision 5490 14" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 32GB 512GB hun vbill ujjlolv IR kam gar
- Precision 7670 16" 4K OLED érintő i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyarított vbill IR kam gar
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest