Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.FantastiK
őstag
'' Nem tudom, a filmeket milyen minösegben tarolod, illetve hogy tarolod-e egyaltalan öket, de ha igen es mondjuk hd-ban, az egy lemezes szerintem eleg hamar keves tud lenni. Ket lemezesben sem kötelezö raidet hasznalni...''
a filmekbol a regebbieket nem tartanam meg, csak bekerulnek egy lista-ba hogy = 'lattuk'.
arra gondoltam hogy :
>ha egylemezes't veszek , es bele egy 2 TB lemezt, es meert van ugyebar a NAS-on USB 3-as csati...arra ratudom dugni a WD MyPassport -ot,, ha majd helyigeny merulne fe..Mert ez a Passport ugynezki GYORSABB mint egy Hard_disc ,, ugyanis mar felig van toltve es megis 90 - 100 Mega tempoval szaguld aa irasi sebessege !! + hogy meg lehuzhatom , elvihetem, szoval: mobilitas szempont ...
Na meg az is a valosag hogy mar fel vagy eggy ev mulva a mostani 213+ penzeert sokkal erosebb hardvert lehet majd venni ...
[ Szerkesztve ]
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest