Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thermy
tag
Sziasztok! 22-24 monitort keresek, minél jobb árban mit ajánlanátok? Fps játékokkal játszok, pubg, destiny 2, bf1. Legjobb lenne lg vagy samsung, ha van jo ár érték arányu konfigom az i7 7700k és 1080ti aorus, 3000mhz corsair 16gb ram, ha esetleg számít valamit
[ Szerkesztve ]
Tudod kik lesznek igazán sikeresek? Akiket naív, őrült álmodozóknak tartanak, akik képesek a céljaikban sziklaszilárdan hinni és küzdeni azokért!
-
Thermy
tag
válasz Thermy #83153 üzenetére
Sziasztok! Monitort keresek, minél jobb árban mit ajánlanátok? Fps játékokkal játszok, pubg, destiny 2, bf1. Legjobb lenne lg vagy samsung, ha van jo ár érték arányu konfigom az i7 7700k és 1080ti aorus, 3000mhz corsair 16gb ram, ha esetleg számít valamit
[ Szerkesztve ]
Tudod kik lesznek igazán sikeresek? Akiket naív, őrült álmodozóknak tartanak, akik képesek a céljaikban sziklaszilárdan hinni és küzdeni azokért!
-
Thermy
tag
Nem feltétlen olcsót, csak ár érték arányban a legjobbat! Nem akarok szórni pénzt ha nem muszáj, de 24”-ban mi lenne a legjobb választás szerinted? Azthittem jo az lg/samsung, nemtudtam h gyenge minőség :/
-
Thermy
tag
Sziasztok!
Milyen monitort ajánlanátok, egy 1080ti mellé játékra, lényeg hogy legalább 24” legyen és 144hz, örülnék ha ilyen 80-100k között lenne valami értelmes darabTudod kik lesznek igazán sikeresek? Akiket naív, őrült álmodozóknak tartanak, akik képesek a céljaikban sziklaszilárdan hinni és küzdeni azokért!
-
Thermy
tag
LG24GM79G
Ez az amin megakadt a szemem, ez jó választás lehet?Tudod kik lesznek igazán sikeresek? Akiket naív, őrült álmodozóknak tartanak, akik képesek a céljaikban sziklaszilárdan hinni és küzdeni azokért!
-
Thermy
tag
válasz Thermy #83771 üzenetére
Most nézem hogy ez freesync. Nekem pedig 1080ti van, ez miben lenne hátrány nekem olyanhoz képest amibe se freesync se g sync nincs? Vagy pontosan ez mit takar? 144fps-t ki tudnék hozni ez által vagy nem?
-
Thermy
tag
válasz Thermy #83772 üzenetére
Kérlek titeket aki ért hozzá az segítsen, nagyon fontos lenne és sajnos nem vagyok otthon a témában. Megrendeltem egy ilyen monitort és ha nem kapnám a várt 144fps-t akkor még időben le szeretném mondani :/
-
Thermy
tag
válasz Anonymus23 #83776 üzenetére
Szia! Igazából az lenne a fő kérdésem, ami nem tiszta ezzel kapcsolatban, hogy nekem nvidia kártyám van ugye a 1080ti ez kihajt igazából szinte mindent 144fps-el, csak ahhoz kell egy 144hz monitor, ezt találtam ami nagyon jó árban van és dicsérik, csak ezzel az a baj hogy freesync nem pedig gsync, és hogy ez miatt hogy nem gsync én nekem mi lesz a hátrányom, megkapom majd ugyanúgy a 144fps-t? Most amit írtál úgy értelmezem, hogy ez csak gyengébb videokártyák, konfigok esetében lép életbe ez a gsync, addig nem is használatos dolog?
-
Thermy
tag
Sziasztok! 24colos 144hz g-sync-es monitort szeretnék vásárolni! Ár érték arányban mit javasolnátok? Akár használt is szóba jöhet!
-
Thermy
tag
Sziasztok! 24colos 144hz g-sync-es monitort szeretnék vásárolni! Ár érték arányban mit javasolnátok? Akár használt is szóba jöhet!
-
Thermy
tag
Vettem egy 24" Acer Predator XB241HBMIPR LED monitort és olvasgattam hogy ezt be kell kalibralni? Mindegyik ugyanilyen tipusu monitornak mas a bekalibralt beallitasai vagy ugyan az?
-
Thermy
tag
Vettem egy 24" Acer Predator XB241HBMIPR LED monitort és olvasgattam hogy ezt be kell kalibralni? Mindegyik ugyanilyen tipusu monitornak mas a bekalibralt beallitasai vagy ugyan az?
-
Thermy
tag
Sziaszrok! Segítségeteket szeretném kérni, hogy szerintetek melyik lenne a jobb választás, egy acer predator xb241h vagy egy asus xg258q monitor? Vagy valami más ebben az árfekvésben? Legfőképpen játékra használom! Köszönöm előre is a szakik segítségét!
-
Thermy
tag
A G-sync és a adaptive sync között lehet észlelni különbséget?
-
Thermy
tag
3x-ra hátha nekem is tud valaki segíteni! G-sync különbözik valamiben az asus xg258q-ban lévő szoftveres G-sync-től? Valami hátrányomra lenne ezzel a monitorral?
-
Thermy
tag
válasz pele81 #111123 üzenetére
Köszönöm! 1080ti hajtaná meg, de akkor teljesen jó ez a szoftveres megoldás is, csak nem tudtam hogy pontosan hogy működik, de akkor nem lesz semmilyen hátrányom ezzel elvileg.
-
Thermy
tag
Szerintetek fps játékokra lenne bármi hátrány egy GIGABYTE AORUS AD27QD 27-nek egy asus xg258q monitorral szemben? Itt a gyorsaságon lenne a hangsúly, mert ugye ips 1ms, de ezt ténylegesen tudja már, van olyan gyors mint egy tn panel? Szebbnek ugye szebb jóval, csak kérdés, hogy szenvednék e bármilyen hátrányt ez miatt. Ultra beállításon szoktam játszani így a 144hz elég, az fölé nem vinném, mert hiába 3080-as kártya hajtja, ez is kevés neki fölötte
[ Szerkesztve ]
-
Thermy
tag
Szerintetek fps játékokra lenne bármi hátrány egy GIGABYTE AORUS AD27QD-nek egy asus xg258q monitorral szemben? Itt a gyorsaságon lenne a hangsúly, mert ugye ips 1ms, de ezt ténylegesen tudja már, van olyan gyors mint egy tn panel? Szebbnek ugye szebb jóval, csak kérdés, hogy szenvednék e bármilyen hátrányt ez miatt. Ultra beállításon szoktam játszani így a 144hz elég, az fölé nem vinném, mert hiába 3080-as kártya hajtja, ez is kevés neki fölötte
-
Thermy
tag
Szerintetek fps játékokra lenne bármi hátrány egy GIGABYTE AORUS AD27QD-nek egy asus xg258q monitorral szemben? Itt a gyorsaságon lenne a hangsúly, mert ugye ips 1ms, de ezt ténylegesen tudja már, van olyan gyors mint egy tn panel? Szebbnek ugye szebb jóval, csak kérdés, hogy szenvednék e bármilyen hátrányt ez miatt. Ultra beállításon szoktam játszani így a 144hz elég, az fölé nem vinném, mert hiába 3080-as kártya hajtja, ez is kevés neki fölötte
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple notebookok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- 27GR95QE-B OLED Kijelző Törött.!! Monitor eladó
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Alienware 500hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs