Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetecR
addikt
válasz Luck Dragon #130211 üzenetére
Igen-igen, bár épp a DisplayNinja írja a kontérénl, hogy "No sRGB mode".
Illetve az összegzésnél:
Other 32″ 4K IPS models go for $700+, but usually have better factory calibration with low Delta E, a dedicated sRGB mode, and more features.So, if you want a 32″ 4K monitor, but don’t want narrow viewing angles and inconsistent colors of the VA models – and you don’t need a particularly color-accurate sRGB display out of the box, The LG 32UN650 is for you.
Akkor ez azt jelenti, hogy kalibráltatom és frankó lesz minden. -
zetecR
addikt
Sziasztok,
LG 32UN880 és 32UN650 között vacilálok.
Az USB-C-re és Ergo taplra nincs szükségem (kétkarok Arctic állványom van és PC-ről nyomom), viszont a 32UN650-re azt a negatívumot olvastam, hogy nincs sRGB módja.Ez a gyakorlatban mekkora problémát okoz? Mondjuk ha az Oázisban veszem és kalibráltatom, vajon ugyanazt a színhűséget kapom a két monitor esetén?
Mégiscsak majd 100e Ft az árkülönbség... -
zetecR
addikt
válasz Luck Dragon #129868 üzenetére
Hú, bakker és a 34WK95UP-t íveltnek néztem...
Ekkora szélesség viszont kényelmetlen lehet ív nélkül.
-
zetecR
addikt
Jó kérdés - nem tudom, sosem próbáltam.
Nem klasszikus, grafikai stúdiós munka, hanem reklámgrafika - szóval nem igényli a munkám a 100%-os atom színhűséget, de ez bennem is felmerült.
Jó lenne tapasztalati vélemény. -
zetecR
addikt
Sziasztok,
grafikai munkára (alapvetően reklám grafika, Corel, AI, PS) LG 32UN880P-nél br 240e-ért van jobb választás?
A mostani konfig Dell U2410 és HP LP2065.
A HP-t nyudíjazném, az LG mellé pivotban betennén a mostanmi Dell U2410-et - azon "menne" a levelezés, böngészés, stb.Bár egyelőre gondolkodok rajta, hogy nem lesz-e túl nagy 50cm-ről nézni a 32-est.
(Az alternatívája a 27UN880 lenne. Hogy tovább bonyolítsa a helyzetet, van egy 2 karos Arctic állványom, úgyhogy még az Ergo talp sem lenne szükséges - az aprón Cyberathlete kollégától vehetnék 115-ért is állvány és USB-C nélkül 27-est... :/ )Sőt eljátszottam az ívelt 34WK95UP gondolatával is, de leginkább PremierPro és After Effectet látok ezeken (oda tuti jó lenne, de az csak a munkám kb 5%-át teszi ki), Illustratoros és Coreles munkát szinmte egyáltalán nem.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
85e környékén reklámgrafikához, After Effect-hez, PremierPro-hoz melyik lehet jobb:
Acer B326HK
Aoc U3477PQU? -
zetecR
addikt
Sziasztok,
nagy megelégedéssel használok egy HP LP2065 monitort grafikai munkára.
Azonban (kicsit megkésve ) megcsapott a széles vászon szele, így szeretnék váltani.Régebbi típus is megfelel, ami legalább ezt a képminőséget hozza.
LED-től félek, mert még az autók féklámpáján is látom a villódzást, úgyhogy PWM-mel nem szeretnék kísérletezni. USB hub előny.Mely típusok lennének ajánlottak, amit érdemes lenne nézegetnem?
Előre is köszi.
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
FlexScan S1921-ről van tapasztalat? 16e-ret megér 1 év garival?
-
zetecR
addikt
válasz Tuco Ramirez #14912 üzenetére
Miért?
19 col 4:3-ban teljesen megszokott a 1280x1024-es felbontás.
A panel viszont tényleg átlagon felüli. -
zetecR
addikt
válasz volvoguy #14749 üzenetére
Attól függ, hogy mennyire jól tud a monitor interpolálni.
Az én HP-m natívja 1600x1200, azonban mivel "csak" egy Llano hajtja, pl a NFS The Run-t 1280x960-ban játszom, de majdhogy nem hibátlan a nagyított kép. (A prad.de tesztje szerint is +-os ez a képessége )
Ha nem tudnám, nem nagyon venném észre...[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
-
zetecR
addikt
válasz Nyugdíjas #13083 üzenetére
Az normális, hogy az LP2065-ön a 6500k-t hidegnek és enyhén kékesnek látom?
A Blue csatornát vissza kell vennem 44-re, hogy a kellemes legyen a szememnek, bár a 6500k-hoz képest nyilván ez sárgás...Nemsokára csinálok a nyomdában 1-2 proofot, aztán meglátom, hogy mit mutat, csak az fura, hogy ennyire vissza kell venni az egyik színt.
Egyébként elég sokat (a kelleténél többet... ) dolgoztam most TN-es monitoron és kifejezetten vissza kell szoknom arra, hogy mondjuk egy fekete alapon lévő sötét grafikánál (10,10,10) ne kelljen alulról-felülről megnézni, hogy rendben van-e, mert mindenhonnan ugyanazt látom...
-
zetecR
addikt
Melyik a jobb: S-PVA vagy S-IPS?
[ Szerkesztve ]
-
zetecR
addikt
válasz MrSummer #12558 üzenetére
Philips 21:9
Szerintem ennél nincs szélesebbvásznú. -
zetecR
addikt
válasz BeriHampeR #12488 üzenetére
Azt a linket, hogy rajta van-e a feketelistán, bármelyik cégnévre kidobja a goolge.
Nézd meg pl. az e-cégjegyzékben. -
zetecR
addikt
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
grafikai munkára egy HP LP2065 jó lehet?
Egész olcsón (br 25e) lehetne hozzá jutni, megér ennyit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG (LS32BM80BUUXEN ) 32" 4K GAMER PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 34UM88C-P UW-QHD 21-9 GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32A700NWUXEN) 4K GAMER MONITOR ! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest