Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Te a számítógépről már nem nagyon tudsz ártani az elektronikának szerencsére. Na az árt az elekrtonikának, amit dabadab mond.
Milyen tesztfilmeket?
nfsu17: Valszeg azért, mert mások a Cleartype beállításaink.
Egyébként egyetlen hiba van ezzel a monitorral: bal alsó világítás bevilágít, persze csak tiszta feketén látszik természetesen. Majd csinálok fotót.
-
WonderCSabo
félisten
inf file elsősorban tulajdonság-specifikus
Ez a mondat mégis mit jelent?
Kelvin: Hmm, érdekes. Ezek szerint a Catalyst kevésbé szereti az ilyen overrideot, mint az Nvidia driver?
Hol nézted, ahol megjelenik? pl. ha MPC-HC állítja át, ott is átugrik?
nfsu17: Sztem nézd meg azt a monitort egy másik géppek, ha ott is szarakszik, lehet, h. hibás.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Ahogy nézem, ez kb. tényleg tök ugyanaz, mint az F2380, csak egy fix talpon van, nem állíthatón. Bár konkrét tesztet én sem találtam még róla, csak adatlapot.
Amúgy nem tudom, kinek mennyire zavaró a 8ms-os válaszidő, az én 20-as P-MVA monitorom is 8ms g2g, de sosem találkoztam utánhúzással játék közben. Tesztkörnyezetben sikerült kihozni (fekete háttéren fehér kurzor, meg a szürkékkel játszva az overdrive hatását lehetett kihozni, de napi használat közben sosem zavart a 8ms) Aztán lehet, hogy ez a panel (f2380/2333t) kicsit lassabb és erősebb overdrive-val lehet hozni a 8ms-ot, ezért látszik ?! Nem tudom. Vagy csak a tesztelőknek jobban rá van erre állva a szeme? -
KisTücsök
addikt
Én találtam. Itt, meg itt a prohardveren is van egy. Hát nem tudom, eléggé eltántorított tőle, és sajnos az általam kinézett 2333T-től is. Minden tökéletesen rendben van, egyedül csak az a fránya válaszidő. Nekem elsősorban játékra kellene (PC-, konzol játékokra...), és pont a válaszidő miatt nem ajánlották arra az f2380-at, ami ugye 8ms, és ezek szerint a 2333T sem ajánlatos, bár erről nem találtam tesztet. Hát ez most kicsit elszomorított, úgy látszik mind a két monitort dobnom kell, és -ha csak nincs ilyen árkategóriában más- TN-eset venni. Nagy kár
Akkor ajánlhattok bármit, ami 55k-tól nem drágább, és szerintetek megérné megvenni. Mondom, elsősorban játékra, majd filmekre kellene.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest