Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
peti58 #67772 üzenetére
Szia,
Szerintem a Dell (nekem ilyen van: P2417H) azért szerepel a minőségi monitorok között, mert egyrészt a képe tényleg jó (és itt ez nem azt jelenti, hogy "szebb", mint más monitoroknál, hanem pl. nem folyik ki a szemed.. stb), másrészt, pedig nem csak egy kijelző egy műanyag keretben, hanem az a bizonyos keret is jól el lett találva. Gondolok itt a döntés/forgatás/pivot funkciókra, USB host-ra, csatlakozó kiosztásra/elhelyezésre, magára a keret anyagára... stb.
Szóval ezek így összességében emelik ki szerintem a többi monitor közül. -
GoldhandRent
őstag
válasz
peti58 #67770 üzenetére
Sziasztok!
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint a kolléga, és ugyan azt az LG-t néztük ki, csak más méretben
A másik amit néztem, az ez az AOC lenne.
Az AOC jobban bejön, mi a vélemény róla ? Az összefoglalóban említett DELL (III. kategória) monitor nem jön be ,kapni se nagyon, és nem mai darab. Több oldalon is kerestem monitort, és szvsz. az összefoglalóval ellentétben 40+-ért már normálisat is lehet kapni.
Ebben a 40-55k árketegóriában mit javasoltok ?Egy 1070 lenne rákötve
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- PlayStation 3
- YouTube
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Philips FHD monitor ELADÓ
- MSI G2712f Gamer Monitor!27"/Ulra Rapid IPS/FHD/180hz/1ms/Freesync-Gsync/
- DELL ULTRASHARP U2415B 24" monitor FHD/IPS
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest