Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz peti58 #67772 üzenetére
Szia,
Szerintem a Dell (nekem ilyen van: P2417H) azért szerepel a minőségi monitorok között, mert egyrészt a képe tényleg jó (és itt ez nem azt jelenti, hogy "szebb", mint más monitoroknál, hanem pl. nem folyik ki a szemed.. stb), másrészt, pedig nem csak egy kijelző egy műanyag keretben, hanem az a bizonyos keret is jól el lett találva. Gondolok itt a döntés/forgatás/pivot funkciókra, USB host-ra, csatlakozó kiosztásra/elhelyezésre, magára a keret anyagára... stb.
Szóval ezek így összességében emelik ki szerintem a többi monitor közül.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
GoldhandRent
őstag
válasz peti58 #67770 üzenetére
Sziasztok!
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint a kolléga, és ugyan azt az LG-t néztük ki, csak más méretben
A másik amit néztem, az ez az AOC lenne.
Az AOC jobban bejön, mi a vélemény róla ? Az összefoglalóban említett DELL (III. kategória) monitor nem jön be ,kapni se nagyon, és nem mai darab. Több oldalon is kerestem monitort, és szvsz. az összefoglalóval ellentétben 40+-ért már normálisat is lehet kapni.
Ebben a 40-55k árketegóriában mit javasoltok ?Egy 1070 lenne rákötve
-
-
deja vu
addikt
válasz peti58 #67770 üzenetére
Látom 52 ezer az Asus, +5 ezer esetleg és akkor DELL P2317H. Az komoly kártya.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Hogwarts Legacy teszt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest