Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz DanielLong #94195 üzenetére
Ígértem, hogy írok beszámolót az MSI Optix MAG24C monitorról, ha kipróbáltam már.
Tegnap megjött, úgyhogy össze is vetettem ViewSonic XG2401-el:
A színek jók, a két kijelzőn szinte azonosak, talán picit élénkebb az MSI és nagyon halványan zöldesebb, egyáltalán nem zavaró, de a netes tesztben is írják és én is ezt láttam rajta.
A háttérvilágítása meglepően egyenletes, főleg azok után, amiket írtok más monitorokról. Picit az alján világosabb, ott a fekete is szürkésebb, de nincs folt és a szélek is rendben vannak.
A feketére visszatérve, az XG2401 szinte ugyanazt a mély feketét tudja alacsony fényerősségen, mint a VA paneles MSI. Mivel én általában este kis fénynél használom a gépet, így az MSI kisebb fényereje számomra előny és a színek/kontraszt is jobb az MSI-n 0-10 közötti brigthness esetén, mint az XG2401-en.
A betekintési szögek terén - amiért főképp váltottam a VA panelre - hozza az elvártat a MAG24C, a TN panelnél egyértelműen jobb.Összegezve: Az MAG24C hozza számomra azt, amit elvártam egy "gamer" monitortól. Szerencsére a kinézete sem tolakodó, a hátsó LED-ek kikapcsolhatóak és nem mellesleg az OSD-je nagyon kényelmes, nem úgy, mint az XG2401-en. Hátránya, hogy nincs USB hub, illetve hogy hajlított Ezt még meg kell szoknom, de nem rossz, azért böngészés közben valahogy zavar.
Amit még megjegyeznék: Az MSI állványa miatt vagy 4 centivel lejjebb van a kijelző, mint az XG2401-en. Ezen kívül az MSI-hez jár HDMI is a DP kábel mellett, valamint az MSI hivatalosan csak két év garival rendelkezik. CS:GO-ban nem tapasztaltam semmi gondot, a freesync és a 144Hz gond nélkül ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG 27MR400 Monitor
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- LG Ultragear 32GP850-B Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest