Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
EVL2
aktív tag
válasz xEon1337 #73052 üzenetére
Igen, pontosan ez a bajom amit írtál. Rengeteg árnyalt sötét filmmel meg játékkal kockulok pl: Diablo3 stb... és e miatt roppant fontos nekem ez a ips glow jelenség enyhítése.
Említettem egy asus monitort. Csak téged tudlak idézni "Na ott biztos, hogy elsírnád magadat" hát bevallom őszintén majdnem kicsordult egy könnycseppem amikor az első sötét jelenetet megláttam a monitoron. 1 hétig próbáltam orvosolni a problémát mire rátaláltam az ips glow jelenség leírására. Tipikus volt azonnal rá ismertem. Előtte azt hittem valami fatális gyári hibás monitort kaptam. Elviselhetetlen volt.
Hála az égnek egy kedves barátom felhívta a figyelmem rá hogy vissza küldhetem a monitort ha végkép képtelen vagyok vele élni. Sajnos muszáj volt még ha 4e ft-volt vissza küldenem futárral akkor is.Ted_Beneky úr
Még nincs ötletem. Lehet hogy megelégszek egy 24" kis tesóval is. Ha az közelebbről kevésbé glow-os.
Egyenlőre kivárok és megpróbálom most nem elkapkodni a választást. Valószínűleg a sivatagi boltot meg fogom majd látogatni én is mert már sok jót olvastam róla. Hátha találok ott olyan monitort amit előtte alaposan szemügyre vehetek és megfelelő lesz számomra. Az tuti hogy ez után neten nem merek monitort venni még 1x. Előtte mindenképpen látnom kell élőben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Asus ROG PG42UQ Gamer Oled Monitor!42"/4k/138hz/0,1ms/Freesync-Gsync/HDR/Konzolhoz is/Beszámítás!
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Beszámítás
- Iiyama G-MASTER GB3466 Ultrawide Gamer Monitor!34"/3440x1440/VA/144hz/1ms/Freesync Premium-G-sync/
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest