Hirdetés
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
dannyl #63328 üzenetére
DELL SE2416H
Ugyanez a problémám van nekem is, mind neked. A TN-es samu egyszerre volt bekötve, és a filmben a csávón szőrme kabát van, és áthúzom a IPS-re, és egyszerűen a kabátja helyett full 100% fekete az egészAz IPS-en alíg lehet állítani valamit, csak fényerő, kontraszt, RGB, aztán csókolom. Windowsba kellene beállítani a gammát? Az a bajom, hogy nem ehhez a géphez lesz, azon meg intel integrált van.
Egyébként a TN-hez képest a piros narancssárga, a narancs meg citrom
A fehér a TN-en sárgás, a IPS-en hófehér. A fekete elsőre nagyon rossz volt, de azon szerintem sikerült IPS-hez képest pazarra megcsinálni. Annyi nem foltos ez a Dell, mint amilyen lehetne az IPS miatt. A betűk pazarok.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
bekapcsolás, aztán fekete, piros, fehér, majd a windows 10 kalibrálóval rámenve az IPS-re az eredmény és a fekete.Persze itt sem a TN sem az IPS nincs kalibrálva, én a franc se tudja, hogy melyik a helyes szín. Azért hajlok arra, hogy a TN-é, mert a paint pirosnak mondja azt amivel leöntöttem, és az a IPS-en narancsárga.
-
syler123
veterán
válasz
dannyl #63328 üzenetére
Hát igen ez ami érdekes, hogy nem estél hanyatt az Ips-től, tn után, miközben egy tn panelnek jobb a válaszideje, akkor mi a negatív tulajdonsága? Mert a látószöget nem sorolnám ide, nem hiszem hogy van olyan aki oldalról nézi a monitort...
Na majd kiderül, átrágom ezt még. Mondjuk nekem nagy változás lesz a 19"-ról. Mondjuk netezésnél nem biztos, mert a 16:9 képarány miatt még alacsonyabb is lesz, mint a mostani
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dolce Gusto
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fűnyíró topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest