Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Amos17 #127743 üzenetére

Szia .
    Részemről az alábbiakat ajánlanám , ilyenek voltak és vannak is nálam . Bevált monitorok .
    - Asus VA24DQLB
    -Dell S2721DS
    -BenQ EW2485

BossBoss
    Az általad irt Dell monitor ajánlott darab . Sok jó visszajelzése van .

Ikka84
    Asus drágább , mert :
    8 vs 10 bites panellel rendelkezik, így ezáltal a színtér lefedettsége is nagyobb lesz .
    Ugyan abban az átmérőben nagyobb felbontást kapsz (FHD vs QHD)
    Így nagyobb PPI értéke van ( élesebb a kép )
    SRGB és DCI is nagyobb 30%-al.

Nagyobb, több szoftveres támogatás , beépített segéd funkciók ,tanúsítványok állnak rendelkezésre .
    Sync esetében míg az Acer csak AMD prémiummal rendelkezik ( hivatalosan )
    Addig az Asus , AMD premium , G-sync és Adaptív sync triót képviseli .
    simron
    Lezártad a monitorodat.
    Nyomd meg a monitoron menü gombot majd system setup/ key lock / off
    victor
    Hang forrás megoldása hogyan zajlana ? HDMI vagy jack esetleg monitorban integrált hangszórókon keresztül ami szerintem nem a legjobb ötlet.

Az általad linkelt monitor jó választás erre a célra .

mArZsi
    Illesztő program hiánya , kábel csere, :F
    Csak adott programmal csinálja a jelenséget vagy mindenhol ?

csabyka666
    Mivel nagy átmérőről beszélünk és egyben hajlított , így maga hajlítást mondanám fő oknak . Az okozhat torzulást , nem egységes homogén megjelenítést .
    Úgy gondolom , hogy a többi hasonló kialakítású monitornál is találkozhatsz ilyen jelenséggel , de sok mindentől függ, panel típusa ,bevonata , mattsága , íveltségének és annak sugarának méretétől (R1000 vagy R1800) stb-stb.
    Szerintem ez egy szuper monitor, visszajelzések is ezt tükrözik . Ellenben ha nem jönne be , maximum vissza küldöd.

A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.

Új hozzászólás Aktív témák