-
GAMEPOD.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zserigta
csendes tag
válasz AxBattler #110383 üzenetére
Nem vagyok HC gamer, a 120 Hz elegendő, de a G-sync a fő vonal.
Igen a 14 napos elállásra én is gondoltam, csak ugye akkor nyilván ugyan onnan ugyan azt a típusú monitort nem vehetem meg így utána kénytelen leszek drágább helyről beszerezni + bukom az oda-vissza szállítás árát. Bár talán még így is jobb mint a +14e Ft a pixelgaranciára, szóval valószínűleg ez lesz ha nincs más lehetőség.
A VG271UP és VG270UP felejtős mert a fekete háttér glow képek amiket találok rettentő rosszak, annál a 12 éves monitorom is sokkal szebb.
Amiket felsoroltál talán a BenQ amiről van teszt és megközelíti a fekete glow az Asus szintjét.
LINK
Viszont az meg nem G-Sync kompatibilis. Se a termék főoldalán se az Nvidia oldalán nem szerepel.
Azért ahhoz ragaszkodom, hogy a fekete glow effekt a 12 éves (Samsung T220) monitoromhoz képest jobb legyen.
Bár tudom, hogy IPS esetén ez sajna jobban velejáró dolog.
Bár ez kicsit faramuci dolog, mert ha nem IPS akkor rossz a betekintési szög, így hiába jók a feketék meg a színek, ha nem tökéletes középről nézed elmásznak a színek, szóval összességében nagy eséllyel nem lesz színhelyes. Az IPS-t meg akárhonnan nézed ugyan azt látod, csak annál meg nem annyira jók a színek, de talán az még mindig jobb kicsit, mintha strucc módjára kellene nyújtogatni a nyakad a monitor előtt, hogy megkeresd a pozíciót ahol épp jól látod azt amit szeretnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kedvenc zene a mai napra
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...