Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasurosenpai
tag
Sziasztok!
Panasonic Nordic Etherea Készülékre kaptam ajánlatot, mint télen is folyamatos fűtésre alkalmas klíma. Van tapasztalatotok vele kapcsolatban?
Köszi,
Laci -
rasurosenpai
tag
Sziasztok!
32 m2-es lakás 25 m2-es, galériázott nappalijának fűtésére milyen teljesítményű klímát javasoltok (csak klímával szeretnék fűteni)? Nem szeretnék fölöslegesen nagy teljesítményt, de fagyoskodni sem.
Ezeket találtam, amik SCOP értéke jónak tűnik:
Daikin 1
Daikin 2
Samsung 1
Samsung 2Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
rasurosenpai
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Első emeleti délnyugati 32 nm-es, 3 méteres belmagasságú, galériás lakásomba szeretnék klímát venni. Elsősorban a téli fűtés miatt, de nyáron is bekapcsolnám egyszer-kétszer. Olyan bő a választék (és nem találok túl jó keresési szűrőket), hogy nem tudom a listát 2-3 berendezésre leszűkíteni. Leírnám a szempontjaimat fontossági sorrendben, és szeretném, ha javasolnátok 1-2 terméket, ami nagyjából megfelel a célnak.
- Fűtés: elsődleges, hogy a fűtési funkciója jó legyen
- Halk: a kattogó konvektor miatt is döntöttem a technológia-váltásban. Mivel a legtöbbször éjszaka lesz használva, ezért nagyon fontos, hogy szinte hallani se lehessen a működését. Az ablak fölé lenne szerelve, kb. 4 méterre tőlem.
- Olcsó üzemeltetés: Itt két dolog számít: egyrészt az áramfogyasztás (hatékonyság), másrészt a karbantartás költségei. Olyan klímát keresek, aminek a szűrői/fogyó alkatrészei moshatók, vagy tényleg nagyon olcsón (1000 Ft alatt) cserélhetőek, illetve legalább A osztályú.
- Légszűrők: mivel Pesten élek, fontos lenne, hogy a korom és kipufogógázok szűrve legyenek
- Megbízható legyen: ne kelljen sokszor szerelőt hívni.
Extra:
- Távoli irányítás/időzítés: Csak akkor fogom használni, ha otthon vagyok, ami az estét/éjszakát jelenti. Ha pár perccel előbb be tudnám kapcsolni, mielőtt megérkezem, az kényelmes lenne.
- Párátlanító/Párásító funkció: megfelelő páratartalmat tudjon tartani a lakásban.A keretem 200-250.000 forint
Köszönöm előre is,
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest