Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
válasz DroiDMester #81728 üzenetére
Az AUX saját maga fejleszt és gyárt, nem?
-
South Velen
addikt
válasz TeeJay #81616 üzenetére
Nekünk is ilyen Ultimate van a hálóban tél óta, elsősorban fűtésre. Amúgy tök jó, erős, halk, és imádom hogy megfordul a lapát, és fútőfüggöny szerűen fűt, sokkal hatékonyabb így.
Viszont pont ez az a lapát, amit utálok, mert ha leáll a kompresszor, akkor mire átfordul, másfél perc eltelik és eléggé nyikorog is közben a ház, és erre éjszaka tuti mindig felkelünk.
Szerintetetek lehet olyat, hogy ha leáll a kompresszor (amíg keringető módban megy), addig ne forgatgassa a lapátját, maradjon "befordulva" lefelé?
-
South Velen
addikt
Köszi!
Közben azt mondta a klímás ismerős hogy fel tudja szerelni az egységeket de a vakuumozasra majd később visszajön ha jó idő lesz.
Valid lehet ez így? Nem tudom milyen pontjai vannak a szerelésnek, ehhez a részéhez laikus vagyok, de gondolom nem gond ha "félbe szakad" így a telepítés. Persze azt leszámítva hogy addig nem megy a klima.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Sziasztok,
0 fok körül lehet klímát szerelni?
Azt hallottam, ilyenkor nem tud hatékony lenni a vákuumozás és ez később problémát okozhat.
-
South Velen
addikt
Az itt írtak alapján én is benéztem az appba, és leolvasást jelez mind a 4 kategóriában (rendes, vezérelt, H tél, H nyár).
Még javában kivitelezés szakaszban vagyunk és éves leolvasás lett beállítva nyár közepén a rendesre, a többit meg idén télen kötötték csak be eleve és szintén évesen van míg be nem költözünk.
Ehhez képest diktálást kér és ma van a diktálás utolsó napja, de nem vagyok ott, nem tudom leolvasni. Most akkor kitalálnak valami légből kapott fogyasztást?
A vezéreltre külön vicces lenne ha valamit kiszámláznának, arra semmi nincs rákötve se.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Pepe78 #65340 üzenetére
Ezek az Optimumok megbízhatóak? Csak jót olvasok róluk máshol is. Régebben sok meghibásodásról olvastam TCL fronton, de talán már javultak. Persze még gondolom korai megbízhatóságról beszélni 1-2 év után de ha eddig mondjuk egyhez se kellett visszamenni az bizakodásra adna okot.
A friss levegő beszívás érdekelne leginkább, kivált -e egy hővisszanyerő szellőztetőt (vagy egy felet) vagy nem sok gyakorlati értelme van?
Lehet -e vajon gyárilag is programozni hogy mondjuk éjjel is óránként 5 percre kapcsoljon be a "freshin"?
De akkor még ezzel nincs gyakorlati tapasztalat még.
-
-
South Velen
addikt
válasz Real_Necro #61268 üzenetére
Vicces helynek tűnik. Kíváncsi lennék melyik ez.
-
South Velen
addikt
válasz cs1964 #61208 üzenetére
A Pana Nordic nagyon jó fűtésre, nekem is az lett volna a kiszemelt, ám ezt a kompresszor bedöglést én is olvastam mostanság több helyen is. Emiatt nem mertem megvenni. Azóta biztos revizionálták már a panánál a dolgot, de ki tudja milyet kaptam volna még..
A kettő közül a Fisher Nordic sokkal hatékonyabb cucc.
-
South Velen
addikt
válasz Castell #61179 üzenetére
Nem 4.04 a SCOP?
Azért is lényeges, mert vannak pletykák/olyan leírások, hogy ilyen teljesítményszinten 4.1-től jár/fog járni a H tarifa.Az AUX eléggé tolja most a marketinget, az biztos... de én nem mernék ebből következtetni a minőségére... vagy igen, de fordított irányban Mitsu, Hitachi, Fuji gépeknek nem kell marketing... ettől függetlenül az is tény, hogy rosszat még én se találtam róluk, de még csak mostanában kezdtek igazán elterjedni errefelé..
[ Szerkesztve ]
-
-
South Velen
addikt
válasz #73959936 #60004 üzenetére
Gondolom nem a nappaliban alszik, de ilyen hangos ebből a 3.5kW-s verzió is?
az 5kW az tiszta, hogy hangos, melyikből nem, de a 3.5kW-sra 23 db a gyári adat, ezek szerint gyakorlatilag ez egy kamu adat?
Akkor viszont lehet akár 1.5-2x ennyit kell rászánnia.
Ennyiért esetleg a szokásos Fisher Nordic (Midea Oasis Plus) férhet még bele a keretbe, de a Haierben jobban bíznék egy fokkal. -
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
válasz Daffchy #59796 üzenetére
Amire válaszoltam a linken, már a midea.hu-n is az van. Látszólag nincs különbség a MOP2-höz képest, de akkor vajon mit változtathattak, hogy megint új típusszámot kapott?
Egyébként a legtöbb leírás a neten még a MOP1 illetve a 121AE3 értékeit használja... akkor is ha már teszem azt a MOP3-at árulják
szóval sok minden abból se derül ki.Egy gagyi szánalmas szar az egész, amit művelnek ezzel a folyamatos változtatással. Eleve alig több mint 1 éve jött ki az Oasis Plus és már a harmadik verzióját éli...
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz mjani1172 #59702 üzenetére
Talán fél-egy éve, hogy a kültérit kisebbre, könnyebbre cserélték. Azóta fűteni se tud rendesen, és a szerelők is panaszkodnak gyakori meghibásodásra.
A régi kültérivel se volt túl halk, illetve nem tudott annyira leszabályozni fűtésben mint a konkurencia, de fűteni egész jól tudott, és viszonylag megbízható is volt. Hűtésben persze nagy gond nincs.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Tényleg elég szar az új comfort x.
A midea biztosan jobban működik (xtreme save pro és felfelé), de a hosszútávú megbízhatóság tekintetében ott is lennének kétségeim.
Az All Easy Pro egyébként könnyen szerelhető, fűtésre is elég hatékony gép, biztosan preferálnám a comfort x-szel szemben.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz poli27 #59625 üzenetére
"Fogalmam sincs a megoldásról és az okokról, de ez egy kiváló lehetőség hogy tenyérbemászó módon promotáljam az átmatricázott kínai klímámat amiről azt állítom, hogy olasz"
De tényleg annyira proli az oldala is. Ha ennyire király csávó, legalább kérjen már fel egy designert, hogy alkosson valami vizuálisan nem környezetkárosítót.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Hartmann 85 #59604 üzenetére
A g-technek nem túl acélos a hatékonysága.
A két hálóba ilyet raknék ha lehet: [link]
A nappaliba pedig a 35-ös verzióját.De ha a kettő közül kell, akkor Fisher Nordic, abból is a 92 és 122 verziót érdemesebb..
-
-
South Velen
addikt
válasz _Atesz #59350 üzenetére
A MEX nevet a beltérije után kapta, a kültéri MOX*** lesz, szerintem All Easy Pro-ból nincs is még új verzió.
Bár ezek után kinézem belőlük, hogy majd ott is jön egy új verzió Xtreme Save kültérivel vagy mittudomén. De most még nincs ilyen.
Gondolom xiaomi barátaiktól tanulják el a termékstruktúrálást.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Remekelek28 #59337 üzenetére
Spec szerint ez csak -10-ig fűt.
-
South Velen
addikt
válasz _Atesz #59330 üzenetére
Ha ebből kell választani, akkor Midea All Easy Pro.
A Gree nem tud rendesen leszabályozni, és hangos is.
Az AUX Delta 2-ről kevés vélemény van.
Az All Easy Pro-ról amit találtam véleményt különböző csoportokban, dícsérték fűtésre. Ráadásul mint felfedeztük, már az abszolút fűtésre pozicionált Oasis Plus-hoz is az All Easy Pro kültérijét teszik újabban..[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Daffchy #59286 üzenetére
Ezt én is néztem, és nem tudok dűlőre jutni, mi történt....
Mert a cikkszám egy az egyben ugyanaz mint az All Easy Pro-é, de a spec szerint az új Oasis Plus kültéri nehezebb mint az All Easy Pro-é. De akkor miért nem külön cikkszámot kapott?
Valami itt baromi gyanús.
Sajnos én is az új verziót kaptam a MOX kültérivel. Véleményt nem tudok róla mondani, mert csak jövőre költözünk be.Lehet, hogy volt valami széria hiba az eredeti oasis plus kültériben? Áh, ennél sokkal esélyesebb, hogy költségcsökkentésről van szó ha tehetném, visszaadnám és a régebbiből vennék.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
A friss levegő befújós klímákról van érdemi tapasztalat?
Régebben csak a Daikinnek volt 1M-es gépe erre, de mostmár pl. a TCL Fresh In 300k körül megkapható... Illetve Midea Gaia 420k felett picivel.
Persze a TCL nem tűnik a legjobb márkának de ennyiért kipróbálnám a technológiát ha van értelme.
A végére egy lehet, hogy eszméletlen hülye kérdés, de a házunk elég légtömör és ha beraknánk egy ilyen klímát, nem lehet, hogy valamiféle túlnyomás keletkezne, ha mondjuk éjszaka csak befelé tolná a levegőt és nem tudna hol kijutni?
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Dyingsoul #58416 üzenetére
Le akar húzni, ilyen egyszerű. Ők ÁK árnál is 10-20%-kal olcsóbban kapják a klímát.
Ez megy mostanában minden építőiparhoz közeli iparágban, egymásra ígérgetnek, régóta készletezett áruk árait is emelgetik, mert megtehetik.
Bár lehet mostmár nem sokáig.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz South Velen #58043 üzenetére
bocsánat, nem petikét, gerikét
de az is szánalmas volt hogy a rezsibiztosunk sem tudta kisegíteni.
-
-
South Velen
addikt
válasz MrRL19 #57321 üzenetére
Ez az xtreme save lite itthon nem forgalmazott termék, lényegesen rosszabb az xtreme save-nál (mint azt a neve is elárulja). Valószínűleg a Manta is hasonló kategória (bár lehet hozzáraktak egy csepptálca fűtést), az aiwa teljesen kérdőjel nálam.
Ha fűteni is szeretnél vele, ennyire nem adnám le, de te tudod.
AUX Delta 2 vagy Midea Xtreme Save (nem Lite) alá nem mennék.[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
-
South Velen
addikt
válasz ladislass #56301 üzenetére
All-Easy Pro-nak komolyabb a kültérije és egyszerűbben szerelhető, Xtreme Save Pro-nak cserébe van UVC szűrője (ami valószínűleg semmit se ér).
Nem vagyok szakértő a témában, csak egy jó ideje keresem a megfelelő klímát (fűteni), és én is ezekben gondolkodtam. különböző fórumok alapján. Végül Oasis Plust vettem, ami a Midea csúcsa, aztán meglepődve láttam, hogy ahhoz is az All Easy Pro kültérijét rakják újabban...[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Sziasztok,
Ha emag-tól rendelek klímát az elvileg román dokumentációval érkezik és nem tudom beköttetni H tarifába?
Ezt mondta a szerelőm de nem tudom higyjek -e neki, a google meg semmi értelmeset nem mond a témáról.
Eddig úgy tudtam, hogy ha maga a modell alkalmas H tarifara SCOP szerint akkor az elmű is elismeri, nem kell ehhez mindenféle magyar forgalmazói igazolás.
Emagnál pár klíma olcsóbb mint máshol de így nem érné meg a dolog..
Azt tudom hogy jó pár dolog tényleg román dokumentációval érkezik emagtól és gyártói gari is ritkan van csak emag termékekre...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest