Új hozzászólás Aktív témák

• lacy027

tag

Nem magyarázkodok. Klímával szeretnék fűteni, amig tudta amit kell, addig nem volt vele gondom, azt kivéve, hogy túl meleg volt, mert sok volt a legkisbb teljesítmény, tehát pont az ellenkezője, mint most. Az első (túl) jól fűtőtt, a második szintén, de aztán valami történt, nagyon gyengén fűt november óta két klíma is itt. Még jó volt, én sem méregettem, csak élveztem a meleget. Vagy a csövezésben lehet kívülről nem látható dugulás, esetleg gyártási hibás, vagy azzal van baj, hogy a kültéri lentebb van, mint a beltéri, esetleg az alacsony páratartalom, stb.

A Daikinnál nem használtam, a Mitsubishi klímán nincs automata mód, fűtésen megy, automata (lefelé áll) légterelővel.
    A Daikin jó volt automata ventilátoron. Ennek is jónak kellene lennie, de ha manuálisan felveszem a fordulatot, sem jó.

Ezek szerint többen nem láttatok még Mitsubishi távirányítót, hasonló mint a Fujitsu. Fent a piktogramok a márkanév alatt: hűtés, páramentesítés, fűtés, ventilátor, Eco hűtés. Az az üzemmód van kiválasztva, amire mutat a kis nyíl a kijelző első sorában, ez pedig a fűtés.
    A második sorban a ventilátor ikon mellett az automata jelölés látható, alább ugyanaz az ikon az automata légterelést jelzi. Ha kézi ventilátorral működik, eltűnik a auto jelzés, ilyenkor közvetlen a ventilátor ikon alatt jelenik meg a választott sebesség. Linkeljek egy útmutatót ahol jobban le van írva?

Nem tudom szebben írni, az értelmező olvasás sem megy többeknek. Nem 3.5 kW-os klíma, hanem kb. (~) 3.5 kWh (kilowattóra) áramot fogyasztott el.

Én is tudok hülyeséget írni és csinálni, de ne haragudjatok meg, ti is. Írni biztosan. Erre már rá is jöttetek, mert egy-két hozzászólás eltűnt, mialatt írtam a válaszom.

Közben végignézetem a csövezést ahol kérdéses volt: semmi nincs rajta, se egy törés, se egy kicsi benyomódás, semmi.

Új hozzászólás Aktív témák