Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz tibibi #19476 üzenetére

dec 20-án szerelték fel a kis daikint, azóta 220kwh ment el tegnap néztem, kb csak a a klíma ment, elvétve 1-2 melós gép
    jó idő van az tény, de a lakás teljesen ki volt hűlve már, akkor épp minuszok mentek erősen, kezdetben 30 fokra állítottam, már csak 23-on van de az is sok, ha dolgozom le kell vetkőzni rendesen, ajtó is sokszor van nyitogatva, 1-2 nap kapcsoltam le teljesen nappalra, egyébként megy, hadd száradjon a lakás
    és ebben benne van a csodálatos fűtőszál, ami leginkább pluszokban teker ( : 160w/h
    tehát eddig 8000ft volt két hétre, 1 hóra 16000 lesz kb, és még nincs bekötve a h tarifára - az mondjuk külön vicc , nagy nehezen meglett a h-s papír, bebattyogok, néni azt mondja ezt először le kell adni, ki gondolta volna, nyilván azért mentem, lefénymásolta, aztán mehetek megint vissza ( : valamikor 20-a előtt voltam benn, elvileg 4 munkanap onnantól h megint bemegyek, majd kiderül
    komfortérzetre köröket ver konvektoros fűtésre, de kályhásra is, egyetlen negatívum h nem hangtalan - de konvektoroknak is van hangja , kazánok sem hangtalanok -, viszont teljesen nem vagyok kibékülve a hangjával a kültérinek
    ehhez hozzá tartozik 36-7 nm a lakás, jelenleg 3m feletti belmagasságokkal, lakatlan, semmilyen segéd hőforrás nincs, lég m3 van rendesen, hőszigetelés még mennyezeteknél nincs kész, és alul sem kb 15nm-en, és minden helyiségben jó meleg van, ahol a beltéri van ott valamivel melegebb nyilván mint legtávoloabbi helyen, de nem is baj, mivel ott az ajtó ott repül a legtöbb meleg ki nyitogatáskor, és mellette vana a fürdő, ami így sokkal melegebb mint amire számítottam
    nálam volt gáz, nem bánom h kidobtam órástól

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés