Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobi''
tag
Nálam Daikin FTXS25K és MITSU MSZ/MUZ-FH25VE klímák vannak felszerelve. A mitsu volt az elsődleges cél, csak mivel nagyobb a beltérije, így az egyik szobába muszáj voltam más típust nézni.
A Daikint drágábban vettem, de nem igazán vagyok megelégedve vele. Mikor temperál (fűtés üzemmódban tartja a beállított szoba hőmérsékletet), akkor is majd mindig megy és auton hagyva a ventijét érzem, ahogy a hűvösebb levegő jár a szobában, egyáltalán nem komfortos érzetre (inkább éjszakain hagyom a ventijét).
Ezzel szemben a Mitsu auton nagyon jól kezeli, többnyire halkabban is végzi a dolgát és gyakran meg is áll, hogy még véletlen se fújjon hűvösebb levegőt, teljesen komfortos meleget ad, nagyon jó hatásfokkal. Klímát kellett vennem, amire úgy láttam 190e fele mindenképp szánnom kell, erre fizettem még rá 100e-et, hogy fűtésre is tökéletes legyen.
Nem tudom a többi típusnál mi a helyzet, hogyan viselkednek, mikor a beállított hőfokot tartani kell, csak jelezni akartam, hogy a Mitsu klímája nagyon profin teszi a dolgát, illetve hogy ha már klímával fűtünk, akkor figyelembe kell venni azt is(?), hogy egyes modellek nem feltétlen adnak komfortos meleget, ami elég zavaró tud lenni. (vagy csak én jártam így?!)
(zárójelben megjegyezném megvettem a 2. mitsu klímám is, annyi idegeskedés volt mindkettővel, hogy az első héten mikor temperálásra állt át, akkor a kültéri a ventijét visszavéve mindkettőnél zörgő hangot adott ki huzamosabb ideig, ez szerencsére megszűnt pár használat után, egyébként nagyon csendes kívül-belül)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest