Hirdetés
- Fejlesztői videón a The Outer Worlds 2
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- STAR WARS Zero Company címmel érkezik a Bit Reactor és a Respawn közös játéka
- Ősztől konzolokon is játszható lesz a Forgive Me Father 2
- Jövő hónapban konzolokra is befut a King Arthur: Legion IX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
banderasz77 #17373 üzenetére
és abban a házban vagy házon van usb csati lehetőség?
linkelj nekem egyet légyszi, mert én csak hdd-s házat találtam. -
verybigboy
senior tag
válasz
banderasz77 #17370 üzenetére
Gondolom nekem írtad, felvilágosítanád miért írtad???
Az hogy több topik-ban vagy, mi köze is van ahhoz hogy miket írogatsz?
... fogom magam hogy kulturált keretek közt maradjon a beszélgetés, de egyre nagyobb badarságot írsz, egyre jobban süllyedsz a sz.rba!
Figyelj oda hol mit írsz mondasz, inkább kevesebbet írj, mint értelmetlen dolgokat! ... na meg persze fejtsd ki mi a problémád, mert ködösítesz, ez meg engem nem igazán jó színbe tüntet fel, mintha nekem lenne mit takargatnom!!!
-
Flashget
félisten
válasz
banderasz77 #17367 üzenetére
komolyan mondom..összevissza irogatsz..megkérdezed egy DVD író topicban hol lehet kapni bizonyos lemezt..megkapod a választ erre jössz mindenféle BR lemezekkel..
-
verybigboy
senior tag
válasz
banderasz77 #17365 üzenetére
Na akkor én is kifejtem a dolgot ... Te érdeklődtél lemez iránt, én erre válaszolva mondtam hogy mik a lehetőségek ... senki sem mondta hogy magángyűjteményből kell venned, mindenki onnan veszi ahonnan tudja, ha tudja! Az szinte biztos hogy boltból ilyen lemezt már nem kapsz, az ki pedig ilyen lemezt keres vagy megveszi, vagy nem, ezért sem én, sem Te nem haragudhatsz a másikra ...
Ha nem tetszik valakinek a portékája, egyszerűen továbbállunk és megnézzük mi van a másik "asztalon". Ha ott jobban tetszik valami, ott veszem meg, és nem itt ... mindenki ott és úgy költi a rendelkezésére álló keretet ahogy az Neki tetszik, ahogy a legjobb befektetésnek gondolja. Ezzel nincs is semmi baj, én is így teszek.Sok sikert a kereséshez!
-
Flashget
félisten
válasz
banderasz77 #17365 üzenetére
Ezt a legendás Philips DVD lemezt Infome kóddal lehet még kapni valahol?
ezt kérdezted..BR lemezről szó sem volt!
egyébként már nem annyi ott sem...mikor 330 volt 25db esetében 326Ft volt egyébként..most meg 334.7Ft/db
Érték Egységár
0-5759 339.8 HUF
5760-11519 334.7 HUF
11520-23039 329.6 HUF
23040-57599 327.1 HUF -
Flashget
félisten
válasz
banderasz77 #17360 üzenetére
esetleg verybigboynál
-
verybigboy
senior tag
válasz
banderasz77 #17360 üzenetére
Hát nagyon-nagyon kicsi az esélyed rá, szerintem 5% alatti az esély hogy boltból ilyet betudj szerezni! Ez a széria kifutott, már csak magángyűjteményekből szerezhető ez be. ... sajnos
-
verybigboy
senior tag
válasz
banderasz77 #17345 üzenetére
Küldtem ezzel kapcsolatosan egy PÜ-t ... ahogy jeni is írja, legjobb minőségű lemezt már nem kapsz boltban, az csakis olyan embertől tudsz venni, ki még idejében betárolt ezen lemezekből, akkor amikor még kaphatóak voltak ... és az sajnos nem tegnap volt amikor ezen lemezek relatíve könnyen beszerezhetőek voltak ...
-
jeni
félisten
válasz
banderasz77 #17345 üzenetére
Szia
A legjobb minőségű DVD-R/+R lemezt csak a magánszektorban találod meg.
Ellenben a boltban kapható legjobb az lehet de az már messze van a 3 évvel ezelőtti legjobb lemeztől -
verybigboy
senior tag
válasz
banderasz77 #16495 üzenetére
Philips!
-
Flashget
félisten
válasz
banderasz77 #16469 üzenetére
nem attól jobb.
TY mid már csak a JVC-nél volt, viszont úgy hirlik kivonultak az EU-s piacról és azt is mondtál befejezték a DVD lemez gyártását.TY mid legutoljára pár éve a verbatimnál volkt az igazi..ez a JVC féle már mesze nem olyan jó volt.
-
verybigboy
senior tag
válasz
banderasz77 #16471 üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom ezt, igen a linkelt anyaggal jársz a legjobban!
-
Joltee
aktív tag
válasz
banderasz77 #16469 üzenetére
Nem (INFOMEDIAR30-as MID), de a ma kaphatóak közül a legjobb.
A pluszos Philips is jó (INFOME R30), de abból sem mindegy melyik kiszerelést veszed, többiek majd megmondják jelenleg melyik az INFOME MID-es. -
Flashget
félisten
válasz
banderasz77 #16466 üzenetére
-
jeni
félisten
válasz
banderasz77 #16466 üzenetére
Szia
Helyette a Philips DVD+R 50+10 darabos ami jó lemezek. -
kicsirigó7
senior tag
válasz
banderasz77 #14107 üzenetére
Optiarc AD-7280S akár a régebbi AD-7260S, 6-8-12x sebességen pörköl a legjobb minőségben.
JVC lemezeiből inkább a DVD+R ajánlott, a -R lemezét nagyon kevés író tudja jól pörkölni.
DVD +R lemezek, manapság egyébként is jobb minőséget képviselnek. Kivétel ez alól talán a Philips DVD-R INFOMEDIAR30, de ebben is van kiváló és jó is. De kisebb az esély hogy rossz minőséget fogsz ki belőle mint más -R lemezből.DVD +R DL lemezből, Verbatim esetleg Ricoh lemez az ajánlott.
A többi márkát, más íróval is lutri megírni. -
kicsirigó7
senior tag
válasz
banderasz77 #14096 üzenetére
Jó választás volt.
Az hogy beválik-e? Az attól függ, hogy jót vagy gyári hibást fogtál-e ki.
De ez igaz minden márkára. -
kicsirigó7
senior tag
válasz
banderasz77 #14034 üzenetére
Még inkább AD-7260S-t ajánlanám. Nálam és sok másik felhasználónál nagyon bevált író.
Az új AD-7280S-ről még kevés a tapasztalat.
De ideje lesz beszereznem, ezt is a készletembe.
Próba szerencse ha beválik marad, ha nem mehet. -
kicsirigó7
senior tag
válasz
banderasz77 #14031 üzenetére
Plextor felesleges pénzkidobás, mivel valójában LiteOn klón.
Más alternatívák: Asus 24B3ST / 24B3LT, ezeket át kell Crossflash-elni, LiteOn-ná.
Minőség tesztelni nagyon jó írók, viszont a crossflash után is kicsit magas Jitter értékkel pörkölnek. Főleg a DVD+R lemezeket szeretik.
Esetleg ha találsz valahol Samsung SH-S223L verziót,de ez már kifutó darab.
Az új SH-S222AB is jó választás.
A samukat, nem kell Crossflash-elni.
Az Asus és a Samsung is sokkal csendesebb az Optiarc-nál.A helyedben maradnék az Optiarc AD-7260S mellett, mert mindenevő.
Kicsit hangos mint a régebbi NEC-ek, cserébe viszont jó minőségben pörköl.
Vagy Samsung SH-S222AB-t vennék. -
kicsirigó7
senior tag
válasz
banderasz77 #14029 üzenetére
Mivel eddig is NEC volt. Gondolom a hangja sem zavar.
Akkor az új Sony Optiarc AD-7260S jó választás. -
IRON STORM
őstag
válasz
banderasz77 #9416 üzenetére
Igen ez azt jelenti, hogy egyenletesen emelkedő sebességgel olvas. Nincsenek törések, visszaesések.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
banderasz77 #9412 üzenetére
Ezek különböző írási stratégiák. Az, hogy melyik sebesség jó, teljesen író és lemezfüggő. Itt egy régebbi teszt: [link]
"Három DVD-írónkban összesen hatvannégy lemez megírása, majd visszaellenőrzése után nem tudjuk egyértelműen cáfolni, de alátámasztani sem, hogy minden esetben érdemes kis tempóval írni az adatokat. Legalább annyiszor volt nagyszerű a gyorsan megírt korongok minősége, mint ahányszor rossz. Volt olyan eset is, amikor a 4-szeres tempó hozta a legrosszabb eredményt."
Nekem is 7421S-em van, de még nem volt időm róla tesztet nézni.
-
gg72
veterán
válasz
banderasz77 #9412 üzenetére
Írási stratégiák. Általában a CLV a legjobb, hiszen akkor az író állandó sebességen írja meg a lemezt (max. 6X), a többinél alacsonyabb sebességen kezd és idővel éri el a nagyobb írási sebességet. Itt vannak rá példák: [link]
-
gg72
veterán
válasz
banderasz77 #9400 üzenetére
Én még sosem vettem Maxell DL-lemezt, rizikósnak tartom, de lehet egyszer kipróbálom...
-
gg72
veterán
válasz
banderasz77 #9395 üzenetére
A mostani akciós 300 Ft-os DL Verbán tényleg nem szabad sokat gondolkodni...
-
slaci007
senior tag
válasz
banderasz77 #9390 üzenetére
99% hogy ritek inkább hanyagold.
-
válasz
banderasz77 #9390 üzenetére
hacsak nem ricoh médiakódos - hanem ritek...stb -, akkor felejtős...
-
gg72
veterán
válasz
banderasz77 #9364 üzenetére
Néha van náluk ennyiért akciósan, kell figyelni a honlapjukat.
-
gg72
veterán
válasz
banderasz77 #9362 üzenetére
-
gg72
veterán
válasz
banderasz77 #9358 üzenetére
Olyan van, de inkább felejtős...
-
gg72
veterán
válasz
banderasz77 #9355 üzenetére
Mi a médiakódja a Philips-nek, nem Ricoh?
-
gg72
veterán
válasz
banderasz77 #9351 üzenetére
Mostanában ajánlott írók: Pioneer 116/216/117/217, ill. az új NEC/Optiarc-ok közül a 7203, 7240, 7241, 7243.
Tesztgyőztes? Hát olyan nincs, mindegyikről találhatsz a neten teszteket, de a legjobb a tapasztalatokra hallgatni...
DL-lemezekből kizárólag Verbatim, esetleg Ricoh jöhet szóba, így a Philips lemezek esetén valószínű, hogy nem is az íród a rossz, hanem a lemez!
Egyrétegűeknél mindegy, hogy +, vagy -, itt ajánlott márkák: Verbatim (nem kínai), Sony, 8X +os Ricoh és ha még találsz, akkor Taiyo Yuden MID-es lemezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest