Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottó58
senior tag
válasz
yvsmad #20324 üzenetére
Ahogy írtad, ez alapján állítottam fel a magam részéről a statisztikát, (régóta ezt írogatom), de más is megerősítette ezt már: az Optiarc (bármelyik) gyorsan ír, gyorsan olvas, de hamar megakad a hibánál. Írásra jó! Ellenben a Samsung nem ír nálam (eddig egyik Samsung sem) olyan "szépen", mint az Optiarc, de "jobban" olvas.
A Lite-On 524 A sem ír oly "szépen", de az előző kettőnél tökéletesebben olvassa be a lemezeket. (karcosat is). Tesztelésre és olvasásra használom.
A mai napon szembesültem még egy dologgal.
Egy elég karcos CD RW-re írattak át audiot.
Megírtam a Samsung 223F íróval, de a címet, előadót be kellett írnom, hogy lássátok így néz ki:
Nem tudta megjeleníteni a beírt szöveget egyik író sem az Optiarcon kívül.
Következő kép, íme:
Gyakorlatilag a Samsung és a Lite-On jobban olvas, mint az Optiarc, de miért nem tudta egyik sem úgy visszaolvasni, mint a 7243S?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
- Kingston KC3000 NVMe 2TB 2029.11 ig alza gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest