Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash7
tag
Sziasztok!
Ebben az évben szeretnék venni egy tükrös gépet, már régóta nézegetem őket, így annyira nem sürgős.
A kérdésem az lenne, hogy az év melyik szakaszában a legérdemesebb fényképezőgépet venni? Vagy teljesen mindegy mikor?
D5100 van kinézve, esetleg 600D.A segítségetek előre köszönöm!
Üdv,
flash7 -
flash7
tag
Köszönöm jeni a hozzászólásod. És remélem lesz még más is aki tud valamit hozzátenni.
És ha még lehetne, és ismered (vagy valaki) a gépekhez adott kitobikat (akár csak egyét is), arról/azokról is írnál / írna pár szót.
Illetve ki melyiket választaná, és miért?
Köszönöm mindenkinek...És bocs, hogy ennyit kérdezek, de a pénzemet jól akarom befektetni, és emellett még kezdő is vagyok. Ja és nem utolsó sorban, legelőször kompaktot akartam, és abban tájékozódtam, de a különbség meggyőzött
[ Szerkesztve ]
-
flash7
tag
Sziasztok!
Egyre jobban hajlok a tükrös gépek felé. Úgyhogy, megnéztem jobban mi a kínálat (a pénztárcámhoz )
A most kiszemelt gépek:
Canon 450D
Nikon D60
Olympus E-520
esetleg Pentax K200DValószínű, hogy első körben csak a kitobival használnám. De egy idő utána biztos bővítenék.
Tehát ez alapján melyik a legjobb választás? Szempontok: viszonylag jó kitobi, és későbbiekben nem túl drága fejlődés (nem 100e ft-os obik, persze a fejlődés során ebay is szóba jöhet, így egy kategóriával jobbat is lehet venni hasonló árért )
És ha valaki nem csak típust mondana, hanem típusonként az előnyt-hátrányt egyaránt megemlítené az nagy segítség lenne.
Segítségetek előre is köszönöm.ui.: most kezdem fotós életem, tehát lelkes amatőr kategóriába fogok tartozni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Külpolitika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + tok ( Canon )
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest