Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz Segnior_Barthez #6669 üzenetére

Obit már megvettem. 55-250 IS. 53 ezerért vettem 1 év garival. 18-55-öm volt nikonra, és inkább a 70-300-at használtam, mert sok portrét csináltam. Vagy koncerten is inkább teléztem. Nagylátót úgysem lehet jót venni 20 ezer körül szóval tökmindegy, nem az én világom a hordótorzítás :)

Végigmentem már az úton Fuji S2-vel, meg 2 évig fotós asszisztens voltam egy divatfotósnál...Nabasszus amilyen obipark ott volt, elszakadt az arcom bazz.. Kb 12-13 obi volt, meg az összes cucc 10-12 milla értékben. Tilt shift is, bár az nekem már túl modoros. Az volt a kánaán hely :D

Amúgy kövezzetek meg, de 70%-ban rövidfilmezni, és jeleneteknént megrendezett színházi videózásra használnám abszolút manuálisan. Erre a dof és kisebb zajszint miatt sokkal jobb mint egy konzumer videókamera. (Még egy 50-es 1.8-as beszerzésre vár)

A japán cuccon még erősen gondolkozom... kereken 15 rugóval lenne olcsóbb mintha boltban venném. Ami pont egy SDHC kártya.... A japán gyártmány szöveg amúgy hülyeség? Tényleg jobb minőségű mint a többi gyártmány?

Megkérdezem mailban tőlük a garanciát... Elvileg ramoknál egy RMA-ztatás külföldre nem olcsó de nem is olyan végtelenül drága...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés