Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz Segnior_Barthez #6669 üzenetére
Obit már megvettem. 55-250 IS. 53 ezerért vettem 1 év garival. 18-55-öm volt nikonra, és inkább a 70-300-at használtam, mert sok portrét csináltam. Vagy koncerten is inkább teléztem. Nagylátót úgysem lehet jót venni 20 ezer körül szóval tökmindegy, nem az én világom a hordótorzítás
Végigmentem már az úton Fuji S2-vel, meg 2 évig fotós asszisztens voltam egy divatfotósnál...Nabasszus amilyen obipark ott volt, elszakadt az arcom bazz.. Kb 12-13 obi volt, meg az összes cucc 10-12 milla értékben. Tilt shift is, bár az nekem már túl modoros. Az volt a kánaán hely
Amúgy kövezzetek meg, de 70%-ban rövidfilmezni, és jeleneteknént megrendezett színházi videózásra használnám abszolút manuálisan. Erre a dof és kisebb zajszint miatt sokkal jobb mint egy konzumer videókamera. (Még egy 50-es 1.8-as beszerzésre vár)
A japán cuccon még erősen gondolkozom... kereken 15 rugóval lenne olcsóbb mintha boltban venném. Ami pont egy SDHC kártya.... A japán gyártmány szöveg amúgy hülyeség? Tényleg jobb minőségű mint a többi gyártmány?
Megkérdezem mailban tőlük a garanciát... Elvileg ramoknál egy RMA-ztatás külföldre nem olcsó de nem is olyan végtelenül drága...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest