Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Path of Exile 2
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
válasz Ren Hoek #6666 üzenetére
Helló,
Ha Canont választottad, akkor hajrá! Olymindegy. Az üvegek vásárlása úgyis kiegyenlíti egy esetleges másik rendszer vásárlásának különbözetét.
Én arra az eredményre jutottam, hogy hogy nagylátóban keveset használom. Először egy Tami 18-250-ben gondolkodtam (120eFt), de ahogy vizsgálom az eddig ellőt képeimet megállapítottam, hogy a kit 55ön (ekv:82) használom a gépet - ezt a perspektívát használom gyakran. Így arra jutottam, hogy inkább egy 55-300as obit szerzek be.... ami nem utolsó sorban csak 80eFt.
Mind1 mit veszel az alsó szegmensben. Ha szeretsz fotózni, úgyis végigmész egy folyamaton az igényeidnek és a pénzes bukszádnak függvényedben....... Szóval hajráhttps://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Külpolitika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Star Trek
- E-book olvasók
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.