Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
-
GAMEPOD.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugyu21
senior tag
válasz Zoli bácsi #6408 üzenetére
Köszönöm nekem tökéletesen elég a D5000. Ez a kategória teljesen kielégít engem, még így sem használnám a gép tudásának legalább 80%-át. Én a kompacttal is jól elvoltam csak egy kicsit jobb minőségre vágytam.
Elsősorban utazáshoz, családi rendezvényekhez használom tehát a súly és a méret is jelentősen befolyásol. Ezért sem kell a nagyobb testvér.
Eredetileg D40X-et néztem ki csak elcsábultam az LV miatt. A két tárcsa sem izgat általában úgyis csak expozició korrekciót használok annak eredményét pedig jó ha látom.
A prioritás használatkor sem kell a második tárcsa, ha pedig a manuálra vetemedek akkor az idő már végképp nem számít.
Nekem még a jpg fájlok kiválogatása és utólagos korrigálása is megterhelő viszont nagyképernyős LCD tévén szoktuk nézni.
Hosszú válogatás után odáig jutottam, hogy keresek egy jó objektivet és amelyik márkának találok egy megfelelő obit annak a gépét veszem meg hozzá.
Már éppen letettem a voksomat a Nikon mellett a D5000 + 18-105 páros személyében amikor az 500D-t is megtaláltam jóárasítva, de nincs meg a 18-105 megfelelője.
Ha a D5000 kitnek is csökkenne az ára, az megkönnítené a döntést.
Szóval ezért hezitálok, de nem abba az irányba hogy nagyobb vázat vegyek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel! Hozzá vagy külön megvásárolható Canon EFM 22mm STM obi!
- Canon EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM eladó
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Fujifilm X100VI fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest