Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Sziasztok,
A sokat szolgált Pio BDR-207D-m sajnos a kimúlás jegyeit produkálja (nyekerek-szenved, mocsoklassan olvas) ezért megérett a cserére - viszont külső meghajtóra szeretnék váltani.
Két versenyzőt néztem ki:
Megéri a Buffalo a felárat? Pio meghajtó van abban is, a 209-es ha minden igaz, viszont a +15k-t kicsit sokallom. Mivel külső meghajtó, az is lényeges lenne hogy csöndes legyen. Írni már nem nagyon fogok vele, inkább csak a "jó ha azt is lehet" opció, főleg filmezni fogok róla és héba-hóba írni 1-1 lemezt.
Ami még szempont lehet, de szerintem ilyen lemez (és szoftver) sincs - a mostanában meghelenő UHD Blu-Ray filmek olvasásának képessége. Olvasgattam a témában, de egyelőre nem túl bíztató a helyzet, Power DVD nem támogatja és nagyon egyik meghajtó se tud mit kezdeni ezekkel a lemezekkel, némelyik BDXL-t kezelni képes meghajtó látja a file struktúrát rajta és ennyi. Max. emiatt gondolkodnék BDXL íróban, de mivel erre semmi garancia nincs, lehet csak ezért nem venném meg a Buffalo-t. Ezt leszámítva viszont melyik az ajánlott(abb)?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP notebook topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Spórolós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 2TB - garancia 2028-ig
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- WD Red Pro 6TB 2027-ig garanciás!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest