Hirdetés
-
GAMEPOD
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Meg tudná valaki nézni, hogy milyen vastag az Outemu Brown stemjének a szára?
Redragonosok előnybenAz nekem is feltűnt múltkor, hogy az Outemu Silent Greynek Cherry vastagságú (1,9mm) a szára, nem a szokásos Outemu (2,0-2,1mm)
Gondolom azért, mert az Outemu Sky kapcsolók V2.2 stemjéből származik, amit Gazzew a vintage Cherrykbe szánt drop-in replacementnek.Most, hogy babráltam egy picit a diszkógömb tesztplatformomat, az Outemu Silent Greynek tényleg túl nagy minden irányban a kilengése, a standard Outemu ház aljában lévő cső nem vezeti olyan pontosan a vékonyabb stemjét, mint a többi kapcsolóét, iszonyúan tengeribeteg tőle a Tab, Caps Lock
Közben átépítettem lineárisra a billzetet, meg kapott vastagabb kupakokat.
Silent Whitetal jóval kisebbet billennek oldalirányba a kupakok, mint a Silent Greyjel.
White stem szárának olyan olajos kinézete van, mintha gyárilag kenték volna.
Bezzeg a rugójára nem jutott, némelyik kapcsoló reszel, ha offcenter nyomom.Úgyhogy lesz mégegy köröm a billzettel, hogy megkenjem...
Ja, meglepő módon nem hiányolom a taktilis huplit, bőven elég az a feedback, ahogy az o-ringról visszapattanok.
Viszont a billzet a reszelő rugókat leszámítva atomhalk lett.
Ebben persze közrejátszhat az is, hogy a vékony kacsatollakat lecseréltem vastagabb és alacsonyabb Cherry profilra, most a szóköz feleannyira sem csattog, mint amikor stabilizátor kenés után összeraktam a Ducky kupakkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Házimozi belépő szinten
- Asustor NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest