Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz luks #64474 üzenetére

Meg tudná valaki nézni, hogy milyen vastag az Outemu Brown stemjének a szára?
    Redragonosok előnyben :DDD

Az nekem is feltűnt múltkor, hogy az Outemu Silent Greynek Cherry vastagságú (1,9mm) a szára, nem a szokásos Outemu (2,0-2,1mm)
    Gondolom azért, mert az Outemu Sky kapcsolók V2.2 stemjéből származik, amit Gazzew a vintage Cherrykbe szánt drop-in replacementnek.

Most, hogy babráltam egy picit a diszkógömb tesztplatformomat, az Outemu Silent Greynek tényleg túl nagy minden irányban a kilengése, a standard Outemu ház aljában lévő cső nem vezeti olyan pontosan a vékonyabb stemjét, mint a többi kapcsolóét, iszonyúan tengeribeteg tőle a Tab, Caps Lock :(

Közben átépítettem lineárisra a billzetet, meg kapott vastagabb kupakokat.
    Silent Whitetal jóval kisebbet billennek oldalirányba a kupakok, mint a Silent Greyjel.
    White stem szárának olyan olajos kinézete van, mintha gyárilag kenték volna.
    Bezzeg a rugójára nem jutott, némelyik kapcsoló reszel, ha offcenter nyomom.

Úgyhogy lesz mégegy köröm a billzettel, hogy megkenjem...

Ja, meglepő módon nem hiányolom a taktilis huplit, bőven elég az a feedback, ahogy az o-ringról visszapattanok. :DDD

Viszont a billzet a reszelő rugókat leszámítva atomhalk lett.
    Ebben persze közrejátszhat az is, hogy a vékony kacsatollakat lecseréltem vastagabb és alacsonyabb Cherry profilra, most a szóköz feleannyira sem csattog, mint amikor stabilizátor kenés után összeraktam a Ducky kupakkal.

Új hozzászólás Aktív témák