Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
nyunyu #57837 üzenetére
Sziasztok!
Először is elnézést kérek a késői válaszomért. Nagyon köszönöm a tippeket, végül a Preferred Pro II-őt választottam (sajnos nem tudtam rendelni fehér színben
).
Eddigi tapasztalataim alapján nagyon jó a billentyűzet, szeretem használni. Sokkal jobb mint a KB212.Nem sok különlegességet tud; de azt amit kell számomra kell, nagyon jól és kényelmesen.
Köszi még egyszer a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- AKKO 5075B PLUS-S fehér gaming billentyűzet, AKKO CREAM YELLOW V3 PRO kapcsolókkal
- SteelSeries Apex Pro TKL WL 2023 US
- Fellowes deluxe billentyűzet tartó tálca
- GLORIOUS GMMK PRO Épített billentyűzet, újszerű állapotban!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest