Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
momo2828
tag
Sziasztok!
Tudtok olyanban segíteni, hogy mire érdemes figyelni, egy 4-es golfon vásárláskor? 1.6-os benzines kombi lenne a célpont, 2002-2003 körüliek, olyan 1m Ft környékén.
-
momo2828
tag
válasz momo2828 #61502 üzenetére
Sziasztok ismét,
Korábban már érdeklődtem nálatok, 4-es Golf vásárlásával kapcsolatban. Kezdek kicsit lemondani arról, hogy találni jó állapotban lévő Variantot, 1.6 benzines(rajtam kivülálló okok miatt tdi sajnos nem opció), ezért keresgélünk a kisebbek között is. Egész pontosan ez lenne most ami legszimpatikusabb. Ma voltunk is személyesen megnézni, belülről nagyon szép állapotú, kormányon sem látszik semmilyen kopás, viszont ami a képeken nem látszik, hogy a közvetlenül a szélvédő fölött elég sok kőfelverődés látszódik, a festést elég rendesen le is töredezte, vagy hogy mondjam .
Viszont azt leszámítva szerintem rendben van, szépen jár a motor (187k km van benne a mérő szerint), mentünk egy kört, semmi furcsa hang sem volt. Na szóval a kérdés, hogy ezeket a felverődéseket mennyire macerás/drága kijavítani? Továbbá még annyi, hogy elvileg 3. tulajdonos, de akinél néztük alig van nála 1-2 hónapja, és mivel kapott céges autót azért adja el. Nem tudom lehet-e valami ami miatt ennyi tulaj volt, vagy csak véletlen. Szervízkönyv azt mondta szépen vezetve. Szóval mi a véleményetek róla? Eddig még nincsen semmilyen tapasztalatom használtautó vásárlással, ezért is kérdezem meg mielőtt elhamarkodottan döntenék.[ Szerkesztve ]
-
momo2828
tag
Inkább a több csomag miatt volt a cél a Variant, plusz az, hogy gáz lenne beszerelve, és ugye gázpalacknak a hely... Gondolkodunk a pótkerék helyére szerelhető palackra is. Átlagosan havonta egyszer, nyáron gyakrabban lenne hosszabb útnak kitéve, Tatabánya - Kiskőrös táv, 160km, és hát olyankor eléggé meg szoktuk rakni a kocsit, de max 3 személlyel és csomagokkal. Jelenleg gázos Lada kombival járunk , szóval azért érezhető, hogy a hátsó üléseknél a lábtér kisebb, de csomagtartó nem olyan veszélyesen kicsi.
Hát igazából Variantokat továbbra is keresünk, de 100km es közelünkben amik vannak, azok csak szarrá hajtott, össze vissza karcolt darabok , de ennek az állapota nagyon szépnek tűnt, azért is érdeklődök ez iránt.
Persze természetesen, ha úgy alakul átvizsgálás mindenképp lenne, szervízkönyvet is megnéznénk, apropó mire lenne érdemes figyelni benne?(#63373) bitpork: Rendben, köszi a tanácsot.
[ Szerkesztve ]
-
momo2828
tag
Téli gumi témába vágva, GT Radial-ról mi a vélemény? Vki tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest